Merhaba arkadaşlar opel corsa 1.3cdti aracımın sağ ön kapısından hafif sert çukurlar,kasislerden veya viraj dönerken bile gıcırtı sesi çok yüksek derecede geliyor ve bu beni 2 aydır rahatsız ediyor kime götürdüysem uğraşmıyorlar bakmıyorlar bile bu konuda yardımc olucak arkadaşlar varsa çok minettar olurum.
Bir sorum daha olucak bir konu açmıştım birkaç arkadaşın yardımı oldu ama ustalar yine çözemedi.Sağ ön teker tarafından hangi çukura girersem gireyim tok tok diye sesler geliyor her seferinden ama ilginç olan şu ki yağmur yağdığında ne kapı gıcırtısı geliyor nede teker tarafından gelen tok tok sesleri hiçbiri olmuyor.Bir kaç arkadaş travers civatası dedi lifte kaldırıdım sol travers civatası sağlam sağ taraf yok kırılmış tamamen.
Şimdiden yardımcı olucak arkadaşlara teşekkür ediyorum.
İyi forumlar herkese.
Bir sorum daha olucak bir konu açmıştım birkaç arkadaşın yardımı oldu ama ustalar yine çözemedi.Sağ ön teker tarafından hangi çukura girersem gireyim tok tok diye sesler geliyor her seferinden ama ilginç olan şu ki yağmur yağdığında ne kapı gıcırtısı geliyor nede teker tarafından gelen tok tok sesleri hiçbiri olmuyor.Bir kaç arkadaş travers civatası dedi lifte kaldırıdım sol travers civatası sağlam sağ taraf yok kırılmış tamamen.
Şimdiden yardımcı olucak arkadaşlara teşekkür ediyorum.
İyi forumlar herkese.