Corsa D - Far Buhar yapıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cihad

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,
Aracım garantide ve normal orijinal farları var hiç dokunulmamış.Garanti kapsamında farımı değiştirmem mümkünmüdür?

Ve check-up yaptırmak istiyorum fiyatlar ne durumdadır.

Teşekkürler.

cihad merhaba! aynı sorundan bende servise götürmüştüm aracımı daha 500 kmde! eğer sıfır aldıysan araç üzerinde mumlu boyadan dolayı buhar yapıyor! birkaç yıkama sonrasında bende sorun çözüldü :)

cihad merhaba! aynı sorundan bende servise götürmüştüm aracımı daha 500 kmde! eğer sıfır aldıysan araç üzerinde mumlu boyadan dolayı buhar yapıyor! birkaç yıkama sonrasında bende sorun çözüldü :)

Araç 2007 model 26 Binde. Ve sıfır değil :)

o zaman test için servise götür derim yanlız öyle kolay kolay değiştirmiyorlar buharı görmeden net bir şekilde daha önceki corsa c aracımdada yaşamıştım aynı sıkıntıyı

o zaman test için servise götür derim yanlız öyle kolay kolay değiştirmiyorlar buharı görmeden net bir şekilde daha önceki corsa c aracımdada yaşamıştım aynı sıkıntıyı
Neyse yarın sabahtan gideyim buharlıyken. Ki istanbul şuanda buz gibi hiç değilse bizim burası sabaha kadarda imkansız geçmesi. İyiyiz öyleyse :)

Toyota aracı var babamın, far buhar yaptı diye götürdüm. Tamam beyefendi diyip direkt değiştirdiler.Acaba opelde öyle mi ellerinde varsa hemen değiştirebilirler mi?

valla keşke öyle olsa :) bendede var toyota aynı zamanda biliyorum servisler süper!
opel brz bekletir şimdiden hazırla kendini cihad

aynı sorun bizim corsanın sis farında var buhar yapıo

eraycım götürmedin mi servise? yoksa sanadamı bin dereden su getirdiler ??

aynı sorun bizim corsanın sis farında var buhar yapıo
Sis farlarına bakmadım hakikaten onlarada bakayım.Yarın erkenden gidip buharlıyken göstereyim farları yakmadan ki buhar kaybolmasın.Olmadı biraz bağırır çağırınca hemen yapıyorlar.Arkadaşım Polo aldı,sıfır.Xenon taktırdı dışarda bi yerde, buhar yaptı. Sonra gidip bağırıp çağırınca onu bile değiştirdiler.

Bakalım, böyle küçük şeylere sinir oluyorum neden; ama küçükte birşey değiş yani :)

Sis farlarına bakmadım hakikaten onlarada bakayım.Yarın erkenden gidip buharlıyken göstereyim farları yakmadan ki buhar kaybolmasın.Olmadı biraz bağırır çağırınca hemen yapıyorlar.Arkadaşım Polo aldı,sıfır.Xenon taktırdı dışarda bi yerde, buhar yaptı. Sonra gidip bağırıp çağırınca onu bile değiştirdiler.

Bakalım, böyle küçük şeylere sinir oluyorum neden; ama küçükte birşey değiş yani :)

sana yarın kolay gelsin diyorum inşallah sorunun çözülür :)
aman senide küstürmesinler benim gibi kızdırmasınlar

Geri