Corsa "D"emek hayat demek..

freezonexxx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Benim yaramaz oğlum..

h3ez.jpg

Hos geldiniz masallah araca

Maşallah bu kasa bu renk arabaya bitiyorum. Ön ek'e bi ek daha eklerseniz muazzam bi görüntü ortaya cikiyor benden söylemesi. Allah kaza bela vermesin

hoşgeldin arkadaşım. esrarengiz çıkmış corsa d miz. bayıldım fotoğrafa. allah kaza bela vermesin.

Teşekkürler arkadaşlar :tesk:. Elimizden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalıştık. Fotoğraflarla oynamayı seviyorum gizemli bir hava kattım bazı arkadaşlar başka marka araçlarla karıştırdı :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 01:46 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 01:44 ----------

Maşallah bu kasa bu renk arabaya bitiyorum. Ön ek'e bi ek daha eklerseniz muazzam bi görüntü ortaya cikiyor benden söylemesi. Allah kaza bela vermesin
Ön ek yaptım ama setlerde ve dik yokuşlarda çok sürtme yapıyor,çatladı çizildi hep. Bir ek daha yapsam tamponu bırakır giderim heralde yolda :D

ee ona göre kulancaksiniz :D cizilsin bişey olmaz nazarlik olsun boyatirsin ben benim eki 3 kere kirdim hergün taş geliyor boyatiyom macunluyorum

Valla arka tamponda ön tamponda nazarlık kaynıyor o derece :D yaptırıcam ama bu ara sıkışık vaziyetteyim. tampondan önce jant atarım diye düşünüyorum :)

freezone merhaba,hangi semte bağlısın yani plakanı hangi semtten çıkardın gaziosmanpaşa za zb falan veriyo artık eskisi gibi secimde yapılamıyomuş bi güzel plaka bulamıcaz ya..senin harfler guzelmiş ga yada ag de işimi görür :D

Geri