Corsa d çakma panaromik sunroof fikri.

burcaycorsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba oldum olası şu panaromik sunroof un dışardan görünüşüne hastayım, paraya kıyıpta alırken yaptıramadık ama en azından dışarıdan bakıldığında öyle görünmesi için aynı panaromik sunroofun tavanda kapladığı alanı parlak uzaktan cam gibi görüncek bi materyalle kaplatmak istiyorum.

Güzel olurmu sizce? yaptıran varmı? kaça mal olur?

Bunları bi sorayım hemde fikrimi paylaşayım dedim.

o dedıgınden yaptıran ksıı sayısı 1232425425324542323 oldu artık :)

yinede bu durum yapmanıza engel değil ;) keyfinize göre istediğiniz değişikliği yapın bence içinizde kalmasın :D

Forumda burak53 nickli arkadaşimiz var. Onunla irtibata geçin o astraya yaptirmişti. Yardimci olur size.

ben beyaz corsa D me yaptırdım gayet güzel oldu =)) bi reklamcıya gidip yaptırabilirsin..

Wala bende siyah folyodan sıkıldım artık yakışan yakışmayan herkez yaptırmış, corsa d nin panoromik camının ölcülerini eğimlerini bulsam corsa c ye takma projem var bilen varsa gönderirse sevinirim :)

benım kı boya kaplama falan degıl :)

Bende çok orjinal bir fikir sanmıştım yau:D zaten geçen bi aksesuarcıya gittim silecekler için abi tavanı kaplayalım dedi herif hemen:D 200 lira dedi fiyat normalmi sizce.Cevaplar için teşekkürler bu arada.

200 pahalı ya ıstanbulun ve turkıyenın en meshur kaplamacısı protac bıle ole fıyat vermıyo onu her reklamcı yapabılır hatta sıtedeydı sanırsam kendı ceken arkdaslar vardı fılmı tavana

Usta sen paraya kıyıp almamışsın Bende Corsa D Sport almak için arabamı satıorum sırf o panoramik tavanı yüzünden :D

Geri