Corsa C Yay & amortisor Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan absolute
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

absolute

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 2002 model corsa c aracım var.lakalardan ve bozuk yollarda giderken kütür kütür ses geliyo.sanki amortisör değilde at arabası sesi çıkıyor resmen :) Problem Amortisör demi yoksa Yaydamı. ?
Bir kaç kişi amortisör oldugunu söyledi.Amortisör değişimi yaparken dikkat edeceğim hususlar markalar fiyatlar varmı.bu konuda yardımcı olurmusunuz ? :help:

amörtisor yada yay değil klasik direksiyon kutusu sorunu aynı sorun benim arabamdada vardı 350 ytl ye opiste yeni yaptırdım direksiyon kutusu tamir seti adı altında yapıyolar ama bi süre sonra tekrar başlıyor kronik bi sorun ama yaptırmanı tavsiye ederim yaptırmadıgın sürece direksiyon kutusuna zara veriyor ve bi süre sonra komple değişmesi gerekebilir

direksiyon kutusu problemi ne yazık ki

Corsanın kronik sorunu olduğunu duymuştum bu direksiyon kutusunun.Fakat bana direksiyon kutusu gibi gelmedi.Benim sorunum tekerleklerin darbeyle vurduğu ses.

Direksiyon kutusu sesi bence :corsa c lerin sorunu :sen tekerlekten sesin geldiğini sanıyorsun ama ses direksiyon kutusundan geliyor.Bi göster bakalım.Ben geçen hafta yaptırdım daha iyi

Bende Astra F Var Bencede Direksiyondan Değil.amartisorden Olabilir Bende şüpheliniyorum Bnmkinden.lakalarda Ses Geliyor çok Fazla özlkle Kapilardan..

Geri