corsa c yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CoRSa_M
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CoRSa_M

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar herkese selamlar, eski bir opelciyim, eski bir vw.ciyim, nitekim alamanciyim :) engin tecrubelerinize dayanarak corsa c 1.7 dti aracim hakkinda bazi yardimlarinizi talep edecegim,

1- opel corsa c 1.3 cdti 4 kapili veya 4 kapili 1.4 benzinli corsa c araclar ile 1.7 dti sonradan acma corsa c.lerin yaylari ayni tipmidir ??

2- oz superturismo wrc jant ariyorum 14 ebadinda, jantimi buyutmek istemedigimden 14 dusunuyorum, nereden nasil kaca bulabilirim, malumati olan var mi ??

3- corsa c sis farlarinin yan sanayilerini (tabiri caizse italyan mali) ist. aksaraydan bulmam mumkunmudur ??

bu konularda bilgisi olan arkadaslarin paylasimlarini bekliyorum, herkeze iyi forumlar arkadaslar...

1-Gsi Modeli Hariç Bildigim Kadarıyla digerlerinin hepsi görünüm olarak aynı sertlik farklı olabilir.
2-Hiç Bir Fİkrim Yok Araştırmak LAzım
3-Bayagı Bir yerlere sordum ama orjinal Harici Corsa C ön sis Yok maalesef :(

Alper kardeş verdigin cevaplar için teşekkürler, buarada bu sabah arastırma sansım oldu ve oz superturismo wrc modelinin fiyatını 575 eur. olarak aldım, 14 jant icin abartı bir rakam ama OZ :) düsünmek ve saglıklı karar vermek lazım :)

Alper gercekten cok tesekkür ederim, koca forumda birtek sen ilgilenmissin bundan dolayıda ayrıca teşekkür ederim :) Verdigin linkte aracına baktım, haklikatten cok güzel olmus, bende siyah tampon sevmem ama bu arabalara siyah tampon yakışıyor, en azından haftada bir sürrtükleri zaman canımız sıkılmıyor :)
Jantlarını cok begendim fakat sendekilerde 15, inan 15 alacak olsam öyle cok secenek varki :(
Ya suanlık 14 jant alıp takacagım yada 15 jant lastik alıp paşapaşa gezecegim ama 15 şuanlık zor bir ihtimal...
14 aramaya devam edecegim, kaliteli bir 14 bulursam alırım, bulamassam kısmet artık :)

Bildiğim kadarıyla corsa c eco olanlarda yaylar daha kısa.yani 1000 cc motor gücü olan versiyonda.Jantlarını bence yapıcaksan en az 16 yap.Çok yakışıyo.Ben 14 standartları 15 yaptım, keşke 16 yapsaydım diyorum.Sis farlarının dışındaki plastik kısımları opel servisinde 25 ytl ye alabilirsin.İçine yan sanayi sis uydurabilirsin.Kablo fln çekme işini de yaptırırsan sana toplam 100 ytl ye malolur.Nerden mi biliyorum?*Ben öyle yaptım da ordan :)

Metin Niye 14de ısrarcısın abicim bak bnm 15ler 195 lastik 185 olsa hiç bişey farketmiycekti bence 185/50/15 gibi bişey yapabilirsin tabi bu ebatlar varsa hiçte yaşmadı kilometre sayacı bnm 195/50/15 lerle

alpere katılıyom bende 13ü 15 yaptım 195 50 15 memnunum vallla

Valla arkadaslar 15 veya 16 neden yapmiyorsun diyorsunuz, iste cevabi, aracimda sifir bridgestone BE320 lastikler var, 15 yada 16 jant aldigimda bunlari kenara ayirmak gerekecek, alacagim jant+lastigede minimum 1000 ytl yada 1200 ytl gibi bi butce ayrimak gerekecek, acikcasi arabaya ne yapilirsa yapilsin arabanin degeri ayni kaliyor, yaptiginda gesdiginde sadece sana kar olarak kaliyor sattiginda degil :) neyse ben iyisimi biraz daha dusunup oyle karar vereyim, aslinda bir arkadas sitede jantlarini satiyor 16 jant lastiklerle birlikte, 650 ytl demis, bakalim, dusunmuyor degilim, kismet artik...

Geri