corsa c kalorıfer petegı sorunu

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
hayırlı aksamlar..
araba bı dert actımı durmuyo:)
arabanın frenlerden ses gelıyodu bırde sola donerken takır takı rdıye ses bi söktüler :)

ön frenler bitmiş diskler yamuk aksta sorun var el frenı tam tutmuyodu sıksamda arka balatalar bıtmıs kampanalar eğri:)
kampalanalar tornada kurtuldu yoksa bı 300 tl daha kacıyodu aks kafa degıstı sadece totalde gıttımı 550 tl :) tabı bıde yağ müşiri kacırıyodu arada yanıyodu lambası oda değişti :)

tekerlerden pek memnun degıldım ona gıttım gostermeye onlarda saolsun arkalar tel kırmıs onlerde pek ıyı degıldı jantlardan 2 sı hafıf egrıydı tornası sıbobu lastıgı gıttımı bı 900tl daha :)

ordan cıktım dedım gaz flıtre zamandıda gelmıstı onada gıttı bı 50 tl :) flıtre degıstı bujıler dedı bende değişeyim :) onlarda gıttı bı 70 tl :)

ne zamandırda kalorıferı sıcaga getrdıgımde ıcerde bı bugulanma yapıyordu sudada azalma vardı bı arastrdım petek saolsun delınmıs heralde :)

bu petegı degıstırmek ıcın ıllakı goguslukmu sökülmesi lazım? gögüslük sökülmeden petek değiştirebilirmiyiz acaba ? tam ısıtmada yapmıyo helekı ıc sırkulasyonu actıgımda camlardan dısarısı gorunmuyor..

Kasap birine denk gelmemen lazım, çok iyi araştır.

Kasap birine denk gelmemen lazım, çok iyi araştır.

ben kendım degıstırıcem zaten ustaya goturup 150 200 tl ıscılık verıp bıde o seslerı cekemem 2 gunumu ayırırım yavas yavas kırmadan sökerım gogusluk ıllakı ınecekse plastık parcaları yenıler temızler toplarım ama sökmeden degişme olayı varmı acaba asıl onemlı olan orası...

Geri