corsa c junyan mercek değişimi??

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracıma junyan marka angel aldım okudugum uzere bunların merceklerı çin malı oldugundan aydınlatma yapmıyormus bnede farları takmadan once merceklerını soktum fakat bı turlu mercek bulamıyorum junyan ın olculerı farklı oldugundan megane ds2 bıde audı a3 un bı modelının merceklerı oluyormus herlde... bılen yapan arkdslar varsa yada elınde olan varsa bana yazabılır mı acaba sımdıden cok t.ederım...

...

Son düzenleme:
yok ben kendım yapıcam zaten... her okuduguma ınanmam o ayrı ama şahıt oldugum bısey bu yanı... merckelere 50 lıra vermeye razıyım ama yokkı hıc bı yerde olay orda zaten:)

...

Son düzenleme:
usta orayada baktım bı daha bakıcam hatta ama hep değisik var bu junyan lar o kadar kıl bı cm kı hıc bırı olmuyo off of...

...

Son düzenleme:
ılkerle konustuk zaten ondan aldım ben bılgıyı bılgı saglam yerden:) onun elındede bu fara gore mercek az varmıs satamam ben takıyorum dıyo haftaya bı arıcam eger elınde olursa gondercek zaten...

...

Son düzenleme:
yaw aramadıgım parcacı kalmadı ısten fırsat bulsam alcam elıme cıkardııgm mercegı dolascam cıkmacılarıda:)

Son düzenleme:
Geri