Corsa C Direksiyon Tikirtisina Son!

nicolayy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar müjde 180 ytl ye direksiyon tıkırtımdan kurtuldum.ve inanılmaz farketti.sanki sıfır gibi oldu araç.harika bir duygu.tık yok artık.bosch car servisten çok memnun kaldım.bunda ustanın opelde çalışmış olması büyük rol oynuyor.yani bütün boschlar böyle olmayabilir.çünkü başka bir bosch servise sorduğumda değiştireceklerini ve 400-500 ytl tutacağını söylediler.

güle güle kullan..hangi bosch servisidir acaba bu?

Arkadaşlar müjde 180 ytl ye direksiyon tıkırtımdan kurtuldum.ve inanılmaz farketti.sanki sıfır gibi oldu araç.harika bir duygu.tık yok artık.bosch car servisten çok memnun kaldım.bunda ustanın opelde çalışmış olması büyük rol oynuyor.yani bütün boschlar böyle olmayabilir.çünkü başka bir bosch servise sorduğumda değiştireceklerini ve 400-500 ytl tutacağını söylediler.

rami istanbul gaziosmanpaşada

izmir de bu işi yapan bi yer bilen var mı?

istanbul odak yetkili serviste işçilik dahil 210ytlye direksiyon kutusu tamir kiti denilen burç takımıyla yapıldı.bu takım opelin ürettiği bir tamir kiti.bu yüzden 2sene garantili olarak yetkili serviste yapıldı. yaklasık 2haftadır kullanıorum,şimdilik hiç bi ses yok. ses gelirse de 2sene garanti olması cok iyi.

tamir kiti war zaten ofiyata sanırım onu uyguladılar :)

Geri