Corsa C "06 LOC 34"

snrfrknnn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel Corsa 1.4 Comfort Beyaz. Umarım Bakarken keyif alırsınız.

Yorumlarınız için Teşekkür Ederim...

kazasız belasız ,
lastik ve jant ölçüleri nedir ?

Allah kaza bela vermesin. Aynalar hariç on numara olmuş. Bence aynalara siyah veya mat karbon kaplama yapsanız çok daha iyi olurdu... =)

Ben çok beğendim güzel olmuş aracınız.. Allah kaza bela vermesin.. Yalnız bir kaç fikrimi söylemek istiyorum... jantın modeli çok güzel ama sanki rengi biraz farklı olsa daha iyi olur gibime geliyor.. Metalik gri mesela... Birde farları değiştirip angel taktınız mı tadından yenmez bu araba :)

Allah kaza bela vermesin. Aynalar hariç on numara olmuş. Bence aynalara siyah veya mat karbon kaplama yapsanız çok daha iyi olurdu... =)

Evet aynalar pek içime sinmedi sökmeyi düşünüyorum :)

Ben çok beğendim güzel olmuş aracınız.. Allah kaza bela vermesin.. Yalnız bir kaç fikrimi söylemek istiyorum... jantın modeli çok güzel ama sanki rengi biraz farklı olsa daha iyi olur gibime geliyor.. Metalik gri mesela... Birde farları değiştirip angel taktınız mı tadından yenmez bu araba :)

Metalik grisiyle Sarıyı üstüne koyup bakmıştım fakat gri göstermedi. Yani jantı öldürüyordu bir nevi. Sarı en azından yırtık durdu ondan onu seçtim. Angellarada param yetmiyor şimdilik. Para olunca inş Angel Ledli stop sis xenon Egzoz :))

Metalik grisiyle Sarıyı üstüne koyup bakmıştım fakat gri göstermedi. Yani jantı öldürüyordu bir nevi. Sarı en azından yırtık durdu ondan onu seçtim. Angellarada param yetmiyor şimdilik. Para olunca inş Angel Ledli stop sis xenon Egzoz :))
kazasız belasız inşallah 10 numara olmuş bendede kırmızı 1.3 cdti var jantlarını bende değiştirdim kızıl sonya'mın :rakir:fotoları ekliyorum

Ekli dosyalar

• 100_5598.webp
    100_5598.webp
    51.7 KB · Görüntüleme: 45
  • 100_5600.webp
    100_5600.webp
    41.2 KB · Görüntüleme: 35
  • 101_5686.webp
    101_5686.webp
    66.9 KB · Görüntüleme: 24
  • 101_5688.webp
    101_5688.webp
    53.2 KB · Görüntüleme: 27
  • 101_5689.webp
    101_5689.webp
    71 KB · Görüntüleme: 32
kazasız belasız inşallah 10 numara olmuş bendede kırmızı 1.3 cdti var jantlarını bende değiştirdim kızıl sonya'mın :rakir:fotoları ekliyorum

Kardeşim ilk fotodaki jant bence çok iyiymiş. Bunalıma girdim bu gün arabam çirkin geliyor bana. Yan aynalardaki stickeri söktüm. Logolarıda ne renk yapsam diye düşünüyorum

Geri