Corsa b devir saati hareketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tsahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

tsahin

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 98 corsa swing 1,4 aracım var. aracımın devir saati normalde 8 de dururken bazen motor sıcak olmasına ragmen 11-12 civarına çıkıyor ve bir süre o şekilde devam ediyor. genelde bunu trafikde kaldığım zamanlar yapıyor. çevremdekiler agrasif kullanımından kaynaklanabilir diyor. ama ben öyle olmadığını düşünüyorum. Bunun sebebini bilen veya böyle bir problemle karşılaşan varmı.

Teşekkür ederim.

Corsa?
Devir 11-12? Ferrari motoru mu var sizin Corsa da ?
Hararet göstergesi olmasın o 8 yani 80 de dururken 11-12 yani 110 120 ye çıkıyo olmasın?
Radyatör fan fan müşürü hortumlar dan birileri veya tamamının değişmesi gerekir.

Arkadaşlar 98 corsa swing 1,4 aracım var. aracımın devir saati normalde 8 de dururken bazen motor sıcak olmasına ragmen 11-12 civarına çıkıyor ve bir süre o şekilde devam ediyor. genelde bunu trafikde kaldığım zamanlar yapıyor. çevremdekiler agrasif kullanımından kaynaklanabilir diyor. ama ben öyle olmadığını düşünüyorum. Bunun sebebini bilen veya böyle bir problemle karşılaşan varmı.

Teşekkür ederim.

normal degil.. kardesim..ve agresif kullanma ile ilgisi alakasi yok...
rolanti temizlenmeli, kelebegi temizlet...düzelmesi lazim..birde ikinci ihtimal yalnis ahav emiyor..yani vakum hortumlarindan felan..ustaya göster

Geri