Corsa 2010 enjoy göstergeden ses geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

murat75

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracı alalı 3 ay oldu. sıfır aldım ama aldım alalı bir yerlerinden ses geliyor. 1'inci ayın sonunda önce sol arka kapı merkezi kilit açılırken zorlanmaya başladı. servis randevu verdi. gittik bana bilgi vermeden arka kapı döşemelerini söküp merkezi kilit motorunu sözüm ona yağladıktan (sanayideki usta bile bir yapacaksa önce bilgi verir.) sonra yerine taktık dediler. müdüre kadar çıktım 1 aylık bir araç neden yağlanma ihtiyacı duyuluyor bu bir fabrikasyon hatadır dedim ama kendim söyledim kendim dinledim. daha sonra arka tekerleklerden sürtme sesi gelmeye başladı. servise gittik, sözde test ettiklerini söylediler. arka tekerleğin kampanaya sürtmesi normalmiş, zaten bir miktar sürterek çalışır dediler. inanmadığımı söyledim. yine müdürün (sanayideki ustalara rahmet okutacak şekilde) merak etmeyin beyefendi aracınızın arkasında ben varım birşey olursa direk bana gelin deyip, arka kapıya yaptıkları muameleyi bize yapıp yağlayıp gönderdiler beni. En sonunda 3'üncü ayın başından itibaren gösterge panelinin ana göğüse temas ettiği sağ taraftan plastik sürtmesine benzer ses geliyor. özellikle soğuklarda ve stabilize yolda kulak tırmalıyor. şimdilik müziğin sesini biraz daha açıyorum. ama servise gitmeyede korkuyorum. garantide olsada orayıda yağlayıp gönderirler diye :)) işin espirisi bir yana gösterge panelini bir sökerlerse daha kötü olur diye korkuyorum. aynı araçtan sıfır alanlardan ve bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Geri