Selam arkadaşlar
http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=arac&aracid=3427&filtre=01.13.02
bu linkte aracım için triger parçaları var. yalnız ben daha ucuza buldum ama kafama takılan hangi parçaları alacağım.
1 avare rulman
1 gergi bilya
1 kayış
bunun dışında birşey gereklimi...
opsere soracağım şimdi. Arkadaş vardı parçacı onada ulaşamıyorum. o hallediyordu işimi sağolsun
ina orjinal marka yazıyor. doğrumu gm orj ürün olarak hangi marka kullanıyor triger sette...
hatırladığım kayışımda isuzu yazıyordu...
bana başka bir opel forum sitesinden ina marka olarak
gergi bilyaya 75
avare rulmana 75
orjinal kayışa 105 tl fiyat verdiler
orj devirdaime 150
graf marka yada ithal 70 verdiler...
fiyatlar nasıl sizce...
yorumlar tavsiyeler... km yaklaşıyor
+ ekleme
opserden fiyat aldım opserde gm marka kayış ile (bilyalar gene ina marka)
220 tl
contitech kayış ile (bilyalar gene ina marka)
140 tl
continental dünyanın önde gelen kayış firmalarından zaten. gm e kayışı kim yapıyor bilen varmı. dayco falan vardı birde sanırım... orj kayışın üreticisi kim bilen varmı. daha önce çalınan araca contitech taktırmıştım ve problem çıkarmamıştı (Çalınması hariç
)
http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=arac&aracid=3427&filtre=01.13.02
bu linkte aracım için triger parçaları var. yalnız ben daha ucuza buldum ama kafama takılan hangi parçaları alacağım.
1 avare rulman
1 gergi bilya
1 kayış
bunun dışında birşey gereklimi...
opsere soracağım şimdi. Arkadaş vardı parçacı onada ulaşamıyorum. o hallediyordu işimi sağolsun

ina orjinal marka yazıyor. doğrumu gm orj ürün olarak hangi marka kullanıyor triger sette...
hatırladığım kayışımda isuzu yazıyordu...
bana başka bir opel forum sitesinden ina marka olarak
gergi bilyaya 75
avare rulmana 75
orjinal kayışa 105 tl fiyat verdiler
orj devirdaime 150
graf marka yada ithal 70 verdiler...
fiyatlar nasıl sizce...
yorumlar tavsiyeler... km yaklaşıyor

+ ekleme
opserden fiyat aldım opserde gm marka kayış ile (bilyalar gene ina marka)
220 tl
contitech kayış ile (bilyalar gene ina marka)
140 tl
continental dünyanın önde gelen kayış firmalarından zaten. gm e kayışı kim yapıyor bilen varmı. dayco falan vardı birde sanırım... orj kayışın üreticisi kim bilen varmı. daha önce çalınan araca contitech taktırmıştım ve problem çıkarmamıştı (Çalınması hariç

Son düzenleme: