Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selam benim CORSA C 1.0 Club ECO 2003 model easytronic var ekonomik diye aldım ama inanın ben memnun değilim. Neden diye sorarsanız. Benim araç km. 0.20 YKR'den aşağı düşmüyor inanın her benzin aldığımda tekrar tekrar hesaplıyorum, benzin manyağına döndüm. Bir kere 0.18 falan yaktı, odada nerdeyse arabayı yokuş yukarı sırtıma alıp, yokuş aşağı motoru kapatıp gidecektim. Çoook yakıyor abicimm çookkkkk, vectracılar, astracılar rakamlarını yine bu bölümde paylaşıyoruz onların rakamlarını görünce inan arabamdan sıkılmaya başladım. Adamlar 0.220 veya 0.24 YTL'lerden bahsediyorlar (Şehir içi) benimkiyle bu kadar farkı olmayacağını bilseydim bende vectra veya astra alırdım ben bunu çok az yakıyor diye aldım.
Birde ben burda CORSA 1.0 kullanan biri arıyordum siz iyi oldunuz sizinle biraz dertleşelim. Mesela benim motorda bir titreme var, nereye götürdüysem OPEL ATAKÖY VS. 1.0 motor olduğu için dediler bu hepsinde varmış, bunlarda triger kayışı olmadığı için çok titreme yapıyormuş sanki dizel motor gibi, sizde de bu problem var mı?