4 Ağu 2009 #1 harrun Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 1,664 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35
4 Ağu 2009 #2 P patriot1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Tem 2007 Mesajlar 2,529 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 34 Çorluyu çok severim, akrabalarımın çoğu orda her sene giderim de bu sene gidemedim. Havuzlar=Little Bulgaria mı , gerçi her yer için söyleyebiliriz
Çorluyu çok severim, akrabalarımın çoğu orda her sene giderim de bu sene gidemedim. Havuzlar=Little Bulgaria mı , gerçi her yer için söyleyebiliriz
4 Ağu 2009 Konuyu Başlatan #3 harrun Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 1,664 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 patriot' Alıntı: Çorluyu çok severim, akrabalarımın çoğu orda her sene giderim de bu sene gidemedim. Havuzlar=Little Bulgaria mı , gerçi her yer için söyleyebiliriz Genişletmek için tıkla ... Little Bulgaria = Havuzlar terimi gerçekten doğru.Bulgar göçmenlerinin hemen hemen hepsi Havuzlar mahallesinde oturuyor.O yüzden öyle diyorlar.
patriot' Alıntı: Çorluyu çok severim, akrabalarımın çoğu orda her sene giderim de bu sene gidemedim. Havuzlar=Little Bulgaria mı , gerçi her yer için söyleyebiliriz Genişletmek için tıkla ... Little Bulgaria = Havuzlar terimi gerçekten doğru.Bulgar göçmenlerinin hemen hemen hepsi Havuzlar mahallesinde oturuyor.O yüzden öyle diyorlar.
4 Ağu 2009 #4 P patriot1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Tem 2007 Mesajlar 2,529 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 34 harrun' Alıntı: Little Bulgaria = Havuzlar terimi gerçekten doğru.Bulgar göçmenlerinin hemen hemen hepsi Havuzlar mahallesinde oturuyor.O yüzden öyle diyorlar. Genişletmek için tıkla ... evet benim asıl ziyaret sebebim havuzlar,sağlık mah.,marmaracık oralar.bende dahilim little bulgaria'ya , şimdi gördüm yazıda patriyotta geçiyor
harrun' Alıntı: Little Bulgaria = Havuzlar terimi gerçekten doğru.Bulgar göçmenlerinin hemen hemen hepsi Havuzlar mahallesinde oturuyor.O yüzden öyle diyorlar. Genişletmek için tıkla ... evet benim asıl ziyaret sebebim havuzlar,sağlık mah.,marmaracık oralar.bende dahilim little bulgaria'ya , şimdi gördüm yazıda patriyotta geçiyor