comboya netbook

overhaulin42

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhabalar,sonunda güzel forumunuza üye oldum,combo sahibiyim,netbook olayımı sizlerle paylaşmak istedim...

cihazın altınaki plastik ayakları çıkararak 4 adet delik deldim ve cihazın alt ebatında bir saç kestim bunu oraya monte ettim,tavandakı aparat resimde görüldüğü gibi kızak görevi görüyor,sürgülü olarak cıkarıp takabiliyorum,usb tip microsoft marka çok kaliteli bir 4-1 hoparlörüm vardı,3 yıldır arabamda onu dinleme hayalleri kurardım:)ve sonunda amacıma ulaştım;ses mükemmel...şimdilik kablosuz trackball mouse kullanıyorum ama 8.9 inch dokunmatik cam arayışlarım sürüyor bulmak üzereyim:)usbden çalışan bu cam sayesinde dokunmatik ekrana çevirebileceğim.
netbook la yaptıklarım (centrafuse ile )
bluetooth handsfree (eller serbest konuşma imkanı)
navigasyon(malesef tr harıtasını bulamadım)
dvd
mp3
sıcaklık ölçer
araç motor bilgilerine ulaşma
radyo tv
internet
camera
cihaz 12 v ile çalıştığından invertöre veya konvertöre gerek duymadım.

dikiz aynası konusunda dusunduklerım:1-aracın arkasına baglıyacagım kamera goruntusunu ekranın uzerıne (3cmfalan)aktarmak.
2-veya ekranın altına ınce bir ayna kestirmek.
değişik fikir ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    58.8 KB · Görüntüleme: 525
  • 6.webp
    6.webp
    36.5 KB · Görüntüleme: 434
  • 7.webp
    7.webp
    33.4 KB · Görüntüleme: 405
  • 8.webp
    8.webp
    57.1 KB · Görüntüleme: 384
Son düzenleme:
elınıze saglık emegınız guzel olmusta netbook tavanda görunce bıan tuaf duruyo gözume ama iş göruyosa sorun yok sızın acınızdan hayırlı olsun :)

Başka paylaşımlarınız varsa COMBO ile ilgili olarak sizi

Üye Otomobilleri bölümünde ki COMBO bölümüne bekliyoruz yorumlarınızı ve yazılarınızı

Sevgilerle

bravo, çok güzel bir çalışma olmuş..

elinize, emeğinize sağlık..

icat,mucit.düşünce ödülleri yarışması düzenlenseydi forumda oyumu senin için kullanırdım emin olabilirsin.dikiz aynası düşüncen harika.

Şoktaım.!=)) HoşGeldiniz Combo Garage^ye ßekliyoruz.! Güzel ßir Düşünce Güzel ßir iş.!

ilginç. ama görenler için arap yağı meselesine dönebilir:D daha orjinal olabilirdi bence (mesela sdc ekranı oraya monte etmek gibi)

emeğinize sağlık..

yorumlar için tşk ederim,arap yağı meselesine gelince bu cihazı 480 tl 6 taksıte almıştım..bol bulma meselesi değil yani,araca ek olarak herhangi bir delik delmedim;tavan lambasını sökünce 2 monte deliği zaten hazır durumdaydı,saçı oraya monte ettim sadece.

Güzel bir çalışma olmuş. İzninizle bende size bir öneride bulunayım. Pc üzerindeki klavyenin görünmemesini sağlarsanız daha iyi bir görüntü olur. Bir lcd tv vs. gibi durur. Bunun içinde 1mm kalınlığında herhangi bir levha kullanabilirsiniz.
Bu arada Centrafuse yazılımı pc yi kasıyor mu? Yoksa fazla bir kasma olmuyor mu? Pc nin işlemler esnasındaki performansı nasıl. ( Centrafuse açık - kapalı ) Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Çalışmanız için tebrikler.

Son düzenleme:
güzel bir çalışma ilk defa görüyorum sizin işinizi görüyorsa gerisi tefarruat tebrikler

Geri