Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Slm arkadaslar, 2006 combo 1.3cdti Gokyuzu mavisi yavrum sizin garaja dahil olmak istedi kirmak istemedim:). Citalari govde rengine boyatayim resimleri ekleyecegim. Bu arada Opel servisi angel far+ xenon denemesinde bulunmus combolarina gorus mesafesi cok fazla kisaldi sikayetinde bulundular direk caydm. Sizlerde durum nedir? İstisnayi bir durum mudur?
Alakası Yok ;) Bundan emin ol koyduun far ve xenon kaliteliyse böle bi sorun yaşamazsın ;)

Hadi bakalim gene arastirmaya basladim. Bir fiyat alayim 500'un altinda cikarsa xenon-far 2lisi yaptiracagim. Bakalim maviye nasil gidicek siyah angel :)

Angelini Sonar Xenonuda M-TEC al gör aradaki farkı ;) tabi böyle 600 YTL ne falan maal olur :D

kesinlikle M-TEC derim...

toplammi 600e gelir? Oyle ise uygun fiyat. İstanbulda cok meshur modifiye dukkani varmis, tam ismini bilmiyorum banada oradan malzeme veren bir arkdasim bahsetti. Corsa C concept OPC deki on tampondan yaptirtmaya calisacagim ama tabi suan arastirma asamasinda. Kaca yaparlar aynisi olurmu bakacaz.

Bu arada Elifturningdeki Angel sonar markami acaba? Yazmiyorda. Veya nerden alinabilir?

Mert Tuning den alabilirsin arkadaşım 350 YTL farlar 250 civarıda MTEC xenonlar tabi MTEC bulabilirsen Kalmadı artık piyasada :(

Geri