Combo 1.3 cdti Enjektör Tamirimi mi yenisimi ?

ahmet ozen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar aracımın 3 enjektörüde mazotu geri kaçırmakta.avrupa yakasında Bir çok ustaya gittik 750-800 liradan aşağı tamir olmayacağını söylediler sıfır enjektörünü 900 liraya buldum daha uyguna tamir ettirebileceğimiz bir yer varmı bildiğiniz veya yeni enjektör taktırsam dahamı iyidir tavsiyelerinizi bekliyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi günler

Yeni her zaman yenidir. Ama marka önemli tabi şimdi langur lungur bir markadır takılır sonra eski halini bin kez aratır duruma sokar ise bir halta yaramaz.

Yeni yenidir diyorum bende. Merak ettiğim konu araç kaç km de

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araç 203 bin de

Yenilemek daha mantıklı bence

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biryerle daha görüştüm takımına 800 istiyor bosch marka avrupadan geldiğini söyledi hasarlı arabadan sökülmüş de kaç bindeki araçdan çıktı bilinmez olmadı onu alıcaz artık taktırmasınada 50 100 isterler heralde

Yeni her zaman yenidir. Ama marka önemli tabi şimdi langur lungur bir markadır takılır sonra eski halini bin kez aratır duruma sokar ise bir halta yaramaz.

haklısın abi en mantıklısı maslaktaki opc servisine götürmek en azından bilindik biryer

Bu işler de garanti temiz malzeme ve işçilik gerek. Parça değişimi her zaman iyidir bana göre ama bilindik marka olacak neticede çok önemli bir parça. Yan sanayi işine oldum olası sevmedim ama maddi imkanlar kısıtlı olunca bazı parçalar da ister istemez yan sanayi ürünler kullanmak zorunda kalıyoruz.

ıyıde usta kac km de oldugunu bılmedıgın daha once tamır gormusmu ne oldugu bellı olmayan enjektor almaktan ıse kendı enj. tamır ettırırım daha mantıklı ya sıfır ya tamır. sıfır alcaksanda bu parcalarda orjınadan şaşma derım oda cok pahalıdır kesın bosch felan degıl orjınalınden bak bı.. cok fıyat cekerlerse tamır ettır kendınınkını

bosch car servise götür 10 numara yaparlar

Geri