Çok güzel bir haber

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dragon

Editör
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar,çok sevdiğim dostum weSTi555 nickli Hakan'ın bu sabah itibariyle dünyalar tatlısı Zeynep'i hayata gözlerini açtı.. Çok heyecanlıyım ne yazıcam bilemiyorum valla..
Canım arkadaşım,Allah analı babalı büyütsün.. Fıstığımıza iyi bakın,O artık hepimizin yeğeni..
Zeyno en yakın zamanda ordayım inşallah :D

weSTİ555,Allah analı babalı büyütsün...inşallah ailenizle her zaman beraber mutlu sağlıklı ve güzel günler geçirirsiniz..tebrik ederim..

Hakan Allah analı babalı büyütsün. Bide resimleri en yakın zamanda bekliyoruz. Bakalım kızımızın güzelliğine.

Not : Bu arada Yavuz başlık parasında sorun çıkarmaya başladı olmadı senle anlaşırız :D

Obaaaaaaa :)

Hadi hayırlı olsun Hakan Allah analı babalı büyütsün.. :)

Hakan abi gözün aydın çok sevindim.ilk opelim buluşmasında aramızda görmek istiyoruz zeynep kardeşimizi.Allah analı babalı büyütsün...

Böyle sevindirici haberleri duydukça benim heyacanım dahada artıyo. Allah izin verirse bizde bekliyoruz. weSTİ555 arkadaşım, gözün aydın Allah analı-babalı sevdikleriyle uzun, sağlıklı ve hayırlı bi ömür geçirmesini nasip etsin. Darısı başımıza diyelim. (Bu arada kız olursa bizde Zeynep düşünüyoduk :D)

Gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün...

Hakan cım gözünüzaydın.
Allah sağlık ve mutluluk içinde büyümesini nasip etsin inşallah

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün.Allah Sağlıklı Mutlu ömürler nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun mevlam güzel yazılar yazar inşallah. allah c.c hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin tüm sevenleriyle birlikte darısı başıma:)

Geri