bu konu hakkında iki tane güvendiğim arkadaşa msj yazdım fakat burdada konu açmak değişik fikirleri görmekte fayda var diye düşündüm...birincisi aracın egzozu neden simsiyah olur,ve neden su atar egzozdan araba,buji ve kabloları yeni 15 günlük falan..ikincisi yaklaşık 1 ay önce buzda aracı kaydırdım ön tekerler bir duvar boşluğunda aşağı doğru sallandı,araç ön tekerler sallandıktan sonra beton zemine oturdu asılı kaldı...aracı zor çıkarttık,çekici çıkartırken sağ ön lastik yarıldı..lastiği değiştirdim..araca bindim araç acayip sola çekiyo,iki yeni lastik takıp tamirciye gönderdim..tablalar falan derken ön takımda hasarlı olan bütün parçaları değiştirmiş,tablaları çıkma taktık,fakat şimdide araçta hafif bir gezme var dönüşlerde sürtünme sesi gibi bir ses var ama sürtünme yok...hafif çukurlardada böyle lok,lok ediyor...bu sesle dönüşlerdeki ses çok farklı..ayrıca bu kazadan önceki direksiyonla şimdiki arasında anlatamadığım bir fark var.zaten direksiyon kutusundanda hafiften yağ atmış..araçla giderken 70 km yi geçmeye korkuyorum,çünkü tanıdığım bütün şöförler aracın ön kısmı tehlikeli diyor kazaya sebebiyet vermemek için ön kısımda nelere baktırayım?birde arka lastikleri kenardan yemeye başlamış...yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür eder...iyi günler dilerim....