cok acıl yardım edın lutfen...

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadslar acıkogretım unıversıtesınde 3 sınıftım kayırt tarıhlerını 23 ocak son sanarken bıraz once bı bakayım dedım meger 23 aralık son tarıhmıs kesınlıkle uzatılmayackatır demısler bıde :( kayıt yenılemenın baska bı yolu halı caresı var mı bılen varsa rıca edıyorumm lutfen....

Uzatılmasından başka bir yolu yok diye biliyorum. Kesinlikle uzatılmayacaktır denildiğine göre de... :(

Geçmiş tarihe (23.12.2011 den evvel olsun yeter) rapor almaya çalış

raporda olmaz dıyor savaş abı kafayı yıcem geceden berı gecen senede kayıt yaptırdım boyle degıldı hatrlamıorum

Ben kaza geçirdiğim sene+gördüğüm tedavi süresince yapılan sınavlara giremedim, o nedenle sene kaybetmiştim. Elimde kapı gibi emniyetten alınan kaza tutanağı, hastaneden aldığım yapılan 3 ameliyata ait belgeler + yoğun bakımda kaldığı süreleri ispat eden belgeler vardı ama gene de yönetmelikleri gereği sınav hakkı vermediler. Ama tek doktordan aldığım rapor ile kayıt işlemini süre bitiminde yaptırmıştım. Yanlız şu hususa dikkat çekmek istiyorum. Bizim zamanımızda kayıt yenileme işlemleri bittikten sonra 2-3 günlük ek bir süre olurdu, onun amacı ise mazeretleri nedeniyle belirlenen tarihlerde kayıt yaptıramayanların kayıtlarının yapılması idi. Sen normal kayıt süresi + mazeretli kayıt süresi zamanlarını geçirdiysen o zaman yapılacak bir şey yok, başvuruları devam ediyorsa ver bir dilekçe kaydını dondur, en azından para ödemezsin :(.

savas abı gecen senede oyleydı kayıt cuma gunu sonmus daha pazartesı eskısehırı arıcam sabahtan eskıden 2 3 gun dedıgın gıbı mazeret suresı vardı gercı bu ulkede hersey hergun degısıryor arıcam yarın olmadı dedıgın gıbı dondurcam kayıdımı seneye yaprıtcam

selam..

az önce açıköğretim bürosuna gittim ( eskişehirdeki merkeze ) sordum

kayıtlar 20 sindeydi , 3 gün de ek süre verildi 23 ünde bitti dedi..

dedim bir arkadaşım kaçırmışta acaba eskiye dönük rapor falan alsa olmaz mı ? kadın yok dedi.. bakın burda komşuyuz, arkadaşa kesinlikle olmazmış şeklinde bilgi vereyim mi dedim , evet dedi...

kardeşim yine de sen araştır ama benim öğrenebildiğim bu oldu

selam..

az önce açıköğretim bürosuna gittim ( eskişehirdeki merkeze ) sordum

kayıtlar 20 sindeydi , 3 gün de ek süre verildi 23 ünde bitti dedi..

dedim bir arkadaşım kaçırmışta acaba eskiye dönük rapor falan alsa olmaz mı ? kadın yok dedi.. bakın burda komşuyuz, arkadaşa kesinlikle olmazmış şeklinde bilgi vereyim mi dedim , evet dedi...

kardeşim yine de sen araştır ama benim öğrenebildiğim bu oldu
ustadım cok tesekkur ederım ılgın ıcın bende bugun aradım yokdedıler kayıdım donuyomus askerıyeyede bıldırıyolarmıs tecıl olmuyomus bakalım bulcam bı careartık akılsızbasınderdını cekcem....

Arkadaşım içini ferah tut her şeyde bir hayır vardır.
Askeriye ye de bilgi verseler dahi bir müddet zamanın oluyor korkma.Tabi her şeye karşı bir rapor al. Seneye kayda gider yaptırıp devam edersin. İçini ferah tut. Hiç olmadı iki yıllık üni yaz kıytırık yer.Açık öğretimi bitirirsin,2 yıllık da yanına kar kalır.

Arkadaşım içini ferah tut her şeyde bir hayır vardır.
Askeriye ye de bilgi verseler dahi bir müddet zamanın oluyor korkma.Tabi her şeye karşı bir rapor al. Seneye kayda gider yaptırıp devam edersin. İçini ferah tut. Hiç olmadı iki yıllık üni yaz kıytırık yer.Açık öğretimi bitirirsin,2 yıllık da yanına kar kalır.
ustadım ben zaten ınsaat teknıkerıyım uzeırne okuyodum calısıorumda ıs gucte var...

Geri