çocuklar uyurken sessiz olunur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suluboya44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
''Onların çocukları milyarlar çalıyor, bizim çocuklarımız ekmek almaya giderken öldürülüyor. 14 yaşında vurulan bir çocuğu 15 yaşında toprağa veriyoruz. O 269 gün yoğun bakımda ölüme direndi. Berkin Elvan, Haziranda yitirdiğimiz sekizinci canımız oldu. Onu vuranlar 'bulunamadı' çünkü Berkin Elvan milyonları çalan iktidar partisi üyelerinin değil, emekçi çocuğu idi. Berkin Elvan'ı vuranları gizliyorlar çünkü AKP iktidarı için polisin çocukları vurması 'destan', hırsızları yakalaması 'darbe girişimidir. Ancak Türkiye halkı katili tanıyor. Berkin Elvan'ın ve diğer gençlerimizin katili 'Emri ben verdim' diyerek cinayetleri üstlenmiştir. Artık yeter. Bu ülke halkı sözünü söylemiştir, 'Çocuklar uyurken sessiz olunur, ölürken değil. 'Vur emri' verenler 15 yaşında bir çocuğun 16 kilogramlık cenazesinin ağırlığı altında kalmalıdır''

[MENTION=12186]smihci[/MENTION]

özgüç abi şimdi forumda siyaset tartışması oldu,haliyle herkes görüşünü belirtirken gerginlikler yaşanmaya başlandı :)
yav aykut abi sende öyle kötü ispikledinki ,insan bari çaktırmadan report felan eder :D:D çok fenasın :D:D:D
şirinlerin şirin babaya şikayeti gibi :D
şirin babaaaaaaaaaaaaa :D ahaha gevşedim gene kaçar ben :D

''''1000 mesajlı uyeler kervanına bende katıldım''' demek için mi bana anlamsız bişey yazdın????

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:57 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:40 ----------

özgüç abi şimdi forumda siyaset tartışması oldu,haliyle herkes görüşünü belirtirken gerginlikler yaşanmaya başlandı :)
yav aykut abi sende öyle kötü ispikledinki ,insan bari çaktırmadan report felan eder :D:D çok fenasın :D:D:D
şirinlerin şirin babaya şikayeti gibi :D
şirin babaaaaaaaaaaaaa :D ahaha gevşedim gene kaçar ben :D

sende az değilsin ha,,, hadi kaç sen,,:sopa: şirin babayı gör rüyanda emi,,:maden:

Berkin Elvan'nın katili gezi eylemcileri ve polistir.Kandırılmış 14 yaşında bir çocuk belki evine ekmek almaya gitmiyordu ama cebine konulan üç beş kuruşla evine ekmek götürecekti. Allah rahmet eylesin...

gezi-eylemcileri-katillerin-yaninda-4824572_4568_o (1).webp

1011275_677374572303689_1667617600_n.webp

Berkin Elvan'nın katili gezi eylemcileri ve polistir.Kandırılmış 14 yaşında bir çocuk belki evine ekmek almaya gitmiyordu ama cebine konulan üç beş kuruşla evine ekmek götürecekti. Allah rahmet eylesin...

Ekli dosyayı görüntüle 16635

Ekli dosyayı görüntüle 16636

bu kadar basit düşünülemeyecek kadar ciddi bir konudur bu, ne olursa olsun 14 yaşında bir çocuk öldürülmüştür, 45 derece kuralı ne oldu hani gaz fişeği atılırken, direk yüzlerine gözlerine gelecek şekilde atıldı gaz fişekleri,,, fotoğrafın gerçekliği tartışılr olsada o sapandan atılan taş ne olacak, 15 kiloluk taşmı atacak, sizde sisteme yamanmaya çalışıyosunuz? şimdi bunu yazdın ya yarın senin cebine üç beş kuruş konulacak ve evine ekmek götüreceksin gibi geliyor bana,,,

neden anlamıyosunuz? mesele sizin dediğiniz gibi olsun '''onun kandırılmış falan yada cebine üç beş kuruş konulmuş olması falan değil'' insan hayatının bu kadar ucuz olmasıdır, 14 yaş,, bunu anlayabiliyomusunuz!

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 01:21 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 01:16 ----------

birde ben şimdi çıkıyorum, yarın erken işe gideceğim, benim yokluğumda yazan arkadaşlara tekrar siteye girdiğimde cevap yazacağım, bu arada bak gördünmü yazdım ama cevap veremedi muhabbeti olmasın, herkese verecek bi cevabım mutlaka vardır,,,

Özgüç bey konuyu hafife almıyorum bu çoçuğun katili gezi eylemcileri ve polistir bugün Ankara'da eylem vardı farzedin çoçuğunuzla kıyafet almaya kızılaya gittiniz ve olaylardan habersiz oradan geçerken bir taşa ya da biber gazı fişeğine maruz kaldınız siz ya da çocuğunuz ne yaparsınız o taşı atan eylemciye ya da polise... sesini duyurmanın en güzel yolu sandıktır bu insanlar eylem yapacak diye kimseye zarar veremez yada kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz. Bu çocuğu eylemlerde kullandılar yetmedi şimdi ölüsünden nemalanmaya çalışıyorlar lütfen olaya birde bu yönden bakın... bu eylemler yapılmasa bu çocuk ölmezdi gezi eylemcileri ve fişeği atan polis bu çocuğun katilidir..

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:39 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:27 ----------

[/COLOR]birde ben şimdi çıkıyorum, yarın erken işe gideceğim, benim yokluğumda yazan arkadaşlara tekrar siteye girdiğimde cevap yazacağım, bu arada bak gördünmü yazdım ama cevap veremedi muhabbeti olmasın, herkese verecek bi cevabım mutlaka vardır,,,[/QUOTE]

Gece gece güldürdünüz beni :rakir:
Bizler çocuk değiliz ,savaş içindede değiliz herkese cevabınız olabilir ama önemli olan ortak cevapları verebilmektir...

''''1000 mesajlı uyeler kervanına bende katıldım''' demek için mi bana anlamsız bişey yazdın????

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:57 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:40 ----------

sende az değilsin ha,,, hadi kaç sen,,:sopa: şirin babayı gör rüyanda emi,,:maden:
sana yazdıgımda 1000 gecmıstım zaten sadece admın yonlendırme amaclıydı o kadarr derın sıyaset benı bozuyor gırmıyorum boyle seylerın ıcıne

Konu incelemeye alınmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri