Dostum 70S uno al performans olarak iyidir hem parca fiyatlari ve bulunurlugu yonunden uzmez seni. ille de performanssa 2.0 20V tipo al
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert, o fiyatlara alışılmışın dışına çıkıp 70-80 model diesel bir mercedes bakabilirsin , arkadaşım 2 yıl önce 5 bin liraya ilk sahibinden 240D aldı 77 modelmiydi neydi (dik farlılardan) bütün parçalarını ömürlük yapmışlar , hava filtresi kızartma tenceresi gibi bişey mazotla-tinerle yıka geri tak
2 yıldır sorunsuzca kullanıyor satmayıda hiç düşünmüyor. Açıkçası bende bindiğimde çok hoşuma gitti beşik gibi araba , power direksiyonu ve sanrufu da var
![]()
Ne diyim hayırlısı olur inşallahonlara da baktım da satranca dönüyo benim araba olaylarım, ya tık diye satabilmem gerekiyo arabayı ya da güç patlamasına yatkın olması gerekiyo. Mersolara da baktım ömürlük olması için, 300TD falan ... Her türlü cayıyorum ya, bi ayran gönül olmuşum 3 aydır arabasız kalınca.
Signum 3.0CDTI buldum önden kazalı, perte çıkmış sanırım. 15 lira istiyolar, satılmazsa elime para geçesiye, alırım onu fiyatı öldürüp. Hazır önden kazalıyken C2 parçalarıyla güncellerim. Bir posta daha para geçince elime K04, big cooler, borulama derken bi 450hp kara tren yaparım gibi fanteziler geçiyo kafamdan. Beni şahin paklar en babasından![]()