çizik Tecrübesi(yardim)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ergin967
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rotuş kalemi işini görebilir evet

bencede rotuş kalemi

arkadaşlar,araçlarımıza gözümüz gibi bakıyor,uçan kuştan sakınıyoruz,ama gelgelelimhepimizin en büyük kabuslarından biride park ettiğimiz yerdeki aracımızın ister kasti ister kazaylada olsa çizilmesidir,daha önceki aracımda(tipo) 9 yılda bayağı bi pasta cila çekmiştim çiziklere beyaz olduğu için biraz boyadan yesede bayağı çıkıyordu,şimdiki aracım astra koyu mavi nekadar dikkat etsemde kapının önünde oynayan çoçuklardan biri gündüz seksek oynadığı mermer taşla benim kaputa girişmiş okuyunca eminim sizin bile içiniz cız etmiştir yani işten gelmişim elimde ekmek vs.arabanın yanına bir yaklaştımki birden sekize kadar koca koca rakamlar imza gibi çizikler buldum 5-6 yaşlarında bi kız çocuğu ne diyebilirsinki olan olmuş,durum şöyle cilayı kazımış ama boyanın çok derinine inememiş fakat tırnağa takılıyor normal pasta cila ile çıkacak gibi görünmüyor bildiğiniz çok etkili bir ürün varmı? yada serviste filan buna göre bir işlem uyguluyorlarmı,başına gelen arkadaşlar neler yaptı merak ediyorum,boyatmayı ise kesin düşünmüyorum satarken dert olur diye..

Geçenlerde bu tarz hasarlar için boya katkılı yani araç renginde pasta cilalar çıkmış diye duydum. Araştırın isterseniz...

ehliyetsz araç kullanmak mı ahhh ahhhh. maltepe sahil az çilemizi çekmedi bu konuda....

Ben bu tipteki çiziklerde rötuş kalemi kullanıyorum. Üstüne bir de cila çekiyorum. Çooook dikkatli bakmadığın sürece görünmüyor.
2 ay falan gidiyor. Baktım yine ortaya çıkmaya başlamış hemen yıkamadan sonra yine uyguluyorum. Gittiği yere kadar.
Bu kalemi nerden aldın diyecek olursan.
Sanırım bahous tan almıştım. Markası sonax. Renkli satılıyor. Çiziğin içini doldurduğu için ton farkı görünmüyor. aslında çocukken kullandığımız pastel boyalardan bir farkı da yok.

Ben bu tipteki çiziklerde rötuş kalemi kullanıyorum. Üstüne bir de cila çekiyorum. Çooook dikkatli bakmadığın sürece görünmüyor.
2 ay falan gidiyor. Baktım yine ortaya çıkmaya başlamış hemen yıkamadan sonra yine uyguluyorum. Gittiği yere kadar.
Sanırım bahous tan almıştım. Markası sonax. Renkli satılıyor. Çiziğin içini doldurduğu için ton farkı görünmüyor. aslında çocukken kullandığımız pastel boyalardan bir farkı da yok.
bu fikir bayağı bi kafama yattı bi bakayım bauhaus,a sağolasın..:good:

bahous bizim buralarda yok.biz ne yapabiliriz peki??

Servisten rötuş boyasını isteyebilirsin.Çoğu zaman verebiliyorlar.Ya satın alınabilen orjinal tüp oluyor ya da görevli kişi istediğin rengi ufak bir kaba koyup verebiliyor

ilginize teşekkürler henüz bir uygulama yapmadım aklıma yatan en iyi çözümü tek bir seferde uygulamak istiyorumki kaputun cilası,boyası fazla zarar görmesin..:good:

sen en iyisi servise git ücretsiz hallediyorlar.

Geri