Citroen Xsarayı Nasıl Bilirsiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biraz yıpranmış 2004 model kullanmıştım.. pek iç açıcı gelmemişti bana..

dayımdada 2 tane araba vardı corsayı sattık l300de vtr 1.6 takas teklıfı geldi gittik gördük beğendık bakalım yarında ustaya gosterecez motorundada problem yoksa takas yapmıs olacağız...aslında fransız arabası almak ıstemıyoruz ama mıubusun muaynesı ve sıgortası senelık vergisi yuksek olduğu ıcın takasa girdik...

tutulmayan piyasası olmayan bir araç.o fiyatları birçok seçenek var;)

o model aralığında pek yok olanlarda kesınlıkle ya kazalı yada komple boyalı yada motoru bıtmıs ;) satmaya kaldınmıda pek sorun olacağını düşünmüyorum açıkcası araban temız bakımlı olduktan sonra 1 ayda değilde 2 ayda satarsın ;)

hayırlısı olur umarımda pek tutulmayan bır model 2.el pıyasası kötü ıyı dusunmek lazım ..

o model aralığında pek yok olanlarda kesınlıkle ya kazalı yada komple boyalı yada motoru bıtmıs ;) satmaya kaldınmıda pek sorun olacağını düşünmüyorum açıkcası araban temız bakımlı olduktan sonra 1 ayda değilde 2 ayda satarsın ;)
sen kararı vermişsin zaten kardeşim bişey diyemem:)ben sadece bildiğim ve duydugumu belirttim.

Ne kadar xsara gördüysem %90 nının farları içten solmuş far konusunda kronik sorunu var.

Xsara VTS bir zamanlar ne arabaydı ya :) Bulursun al bence

Geri