Çin Mallarına Boykot..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar biliyorsunuz Çin'de insanlık dışı olaylar yaşanıyor. Şincan bölgesinde yaşananlar insan olanlara gerçekten yakışmıyor. Türk soyundan olsun olmasın farketmez ama bu ayıbı yapanların mallarını boykot edelim.

Bugünden itibaren çin malı olduğunu bildiğiniz hiçbirşeyi almayın. Hatta alırken her malın menşei'ni sorup alınız.

unutmayınız "made in prc" de çin malıdır.

Keşke becerebilsek boykot olayını ama şu an kullandığımız herşey nerdeyse çin malı. Üstünde başka bir ülkenin damgası olmasına rağmen çoğu çin malı.

+1903...

Çok zor olacak, çünkü hemen herşey çin malı..

Ama yinede elimizden geldiği kadar önem göstermeliyiz...

sevgili ibrahim.düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum.fakat.bazı şeyleri galiba eksik biliyoruz. şu içinde bulunduğumuz dönem içerisinde bu imkansız.sebebi.ayağımızdaki ayakkabı dan tut.giydiğimiz boxer'ın lastğine kadar tüm ürünler yada kullanılan yan ürünler çinden ithal ediliyor.evinde kullandığın ampul,buzdolabının içindeki elektronik parçalar.aracındaki cd player.tv.iş yerindeki elektrik ve elektronik tesisat. hadi yap yapabilirsen bu boykotu.hepsini yazsam sabahı bulur kısaca yazdım.

Bu kadar çin malı varken piyasada nasıl olcak bu iş bu boykot çok zor olur.Biz Fransız boykotunu bile yapamadıkki çin boykotunu nasıl yapacağız.Bulunduğum ilde bırakın çin malını adamlar çinden işçi bile getirttiler buna ne dersiniz peki!

işte basit bir örnek

Ekli dosyalar

• SP_A0049.webp
    SP_A0049.webp
    45.6 KB · Görüntüleme: 48
tamam arkadaşlar boykot etmeyelim..

En azından üzerinde Made in China veya PRC yazan malları almayalım

ibrahim e katılıyorum. hemenm her malın çin malı olduğunu herkes farkında ama yine de bundan sonraki mallarda bunu denetleyebilirz. En azından elimizen geldiğince bundan sonraki malları almayalım. Orada ölenler TÜRK oldukları için öldürülüyorşar. Bunun bir anlamı olmalı. :( BOYKOT A DESTEK.

Geri