Cilalı oto şampuanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydut25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar az çok önceki yazılarımdan bile bilir.Aracımı yıkamayı ve cilalamayı kendim yaptığımda keyif alıyorum.Aracımı yıkarken bir çok cilalı şampuan ürünü kullandım fakat iyisi de var kötüsüde.Fakat bir keresinde gittiğim bir yerde arabayıyıkattım ve benim kullandığım cilalı şampuanlardan çok daha iyi bir parlaklık vardı aracımda.Markayı sorduğumda söylemedi adam.Sizin kullanıp parlaklığından memnun olduğunuz, hatta cilalamış gibi parlaklık veriyor diye iddia edebileceğiniz kullandığınız cilalıoto şampuanı varmı?

sonax konsantre kullanıyorm gayet memnunum her yıkama sonrası birde hızlı cila yapıyorum sonuç göz alıcı parlaklık :) ( bulaşık deterjanı reklamı gibi oldu ) :D

http://www.atas.web.tr/page.asp?pageID=1006&language=TR

araç temizliği ve bakımı konusunda türkiyenin önder forumundaki ben dahil yüzlerce arkadaş ATAS ürünlerini kullanırız ve çok memnunuz.
bu firmanın bütün ürünleri İtalyan menşeli olup profesyonel oto bakım ürünleri konusunda uzman bir firmadır.
bu firmanın küçük gramajlı ürünlerini bayisi olan ENDER BOYA dan temin edebilirsin.

NOT bu firmanın ürünlerini kullanıp memnum olmamın dışında firma ile hiç bir ilgim yoktur. sadece arkadaşlara yardımcı olmak adına paylaştım.

Son düzenleme:
http://www.atas.web.tr/page.asp?pageID=1006&language=TR

araç temizliği ve bakımı konusunda türkiyenin önder forumundaki ben dahil yüzlerce arkadaş ATAS ürünlerini kullanırız ve çok memnunuz.
bu firmanın bütün ürünleri İtalyan menşeli olup profesyonel oto bakım ürünleri konusunda uzman bir firmadır.
bu firmanın küçük gramajlı ürünlerini bayisi olan ENDER BOYA dan temin edebilirsin.

NOT bu firmanın ürünlerini kullanıp memnum olmamın dışında firma ile hiç bir ilgim yoktur. sadece arkadaşlara yardımcı olmak adına paylaştım.

Sanırım siz bu ürünlerden kullanıyorsunuz.Bu ürünlerin içerğinde kostik denilen ve kir sökme yüksekliğinin yanında boyanın canına okuması da kaçınılmaz olan o illetten var mı?Bu konuda bilginiz var mı?

Autobella şampuan, tek geçerim.

Carpex carnabua cilalı oto şampuanından memnunum

en güzeli arap sabunu :)
kesin çözüm

Sanırım siz bu ürünlerden kullanıyorsunuz.Bu ürünlerin içerğinde kostik denilen ve kir sökme yüksekliğinin yanında boyanın canına okuması da kaçınılmaz olan o illetten var mı?Bu konuda bilginiz var mı?

daha önce sonax, formula 1, vs. çok ürün kullandım.
en iyisinin atas ürünleri olduğunu söyleyebilirim. atas ürünlerinin hepside konsantre ürünler olup ürününe göre 1/3 ile 1/50 oranında sulandırılarak kullanıyor. ayrıca aynı ürünlerin sulandırılmış kullanıma hazır vaziyette olanları da mevcut.
ben dış yıkama için preteo kullanıyorum, bazen proteo ile yıkadıktan sonra sıvı cila püskürtüp bezle siliyorum.
en son 3 ay önce proteo ile yıkadım ve o zamandan bu yana araba otoparkta güneşin altında toz içinde yatıyor. arada bir üzerindeki toz gitsin diye petrolde basınçlı yıkama makinesi ile su tutuyorum.
mecburiyetten 2-3 defa da otomatik yıkama makinesine girmek zorunda kaldım.
hal böyle olmasına rağmen arabaya suyu tuttuğumda üzerindeki koruyucu cila özelliğini kaybetmediğinden su kayıp gidiyor.
kuş pisliği vs. den arabanın boyası hiç zarar görmedi.
ürünlerin tamamında kostik türü kir sükücü, temizleyici vs. hiç bir kimyasal yok. aracın boyasına veya iç plastik ve kumaş aksamlarına hiç bir zararı yok.
son derece güvenilir ürünler. referanslarına bakarsan herhalde yorum yapmaya gerek yoktur. sitesinden kopyalıyorum.

SO 9001ve HACCP sertifikaları olan ürünler %90 geri dönüşümlü biyolojik ve çevre dostudur. Ph derecesi dengeli ancak temizlik kalitesi çok yüksek ürünler ülkemizde haklı bir ün yapmış, önde gelen kurum ve kuruluşlarımızın,profesyonellerin vazgeçilmezi olmuştur.2010 Yılından itibaren çeşitli amatör/hobi ürünlerini de,ürün gamına ekleyen firmamız,yüksek beğeni ve olumlu yorumlar almıştır.Geniş Stok gamında 400 çeşit kimyasal, profesyonel ve amatör ürün mevcuttur.Zengin ürün çeşidimiz Fiyat/Performans açısından rakipsizdir.

TÜRKİYE’ nin Önde Gelen Kurum ve Kuruluşları ATAS Kullanıyor…
Cumhurbaşkanlığı Köşkü, Başbakanlık konutu,Genel Kurmay Baş.,Diğer Kuvvet Komutanlıkları,İST Valiliği,İST Valiliği Özel İdare,İST Büyük Şehir Belediye Başk.Konutu,THY GenMd., THY Teknik AŞ,THY Sos.Tes.Md.,İST Ünv Rektörlüğü,Yıldız Teknik Ünv Rektörlüğü,İTÜ Kampüsü,Boğaziçi Ünv. Sosyal Tesisi,Maslak Binicilik Kulübü,İBB Taksim Otoparkı,İDO AŞ,İST Asfalt AŞ, UGETEM AŞ, Sabancı Holding, Sanko Holding,Zorlu Holding,Anadolu Endustri Holding,Çalık Holding,Deva Holding,ATA Holding,Dedeman Holding,MV Holding, Net Holding,Akbank Aş,Denizbank Aş,Garanti Bankası AŞ,Asya Katılım Bank Aş,Ziraat Bankası AŞ,HalkBank Aş,YKB AŞ,ETİ Gıda,YKM AŞ,Teknosa Gen.Md,Kordsa Fab.,Brisa Fab.,AYGAZ AŞ,EVYAP AŞ,EGE Kimya AŞ,ARKAS AŞ,ELKENZ AŞ,UNKAR AŞ,UPS,Doğuş Gurup,Çelik Motor,YÜNSA Fab.,Kosifler AŞ,Mengerler AŞ,Koluman Aş,Eresinler Aş.,Tunalar Ford/Fiat, Gökşenler Gog, Gökşenler Suzuki,Gökşer, Gökşenler Amerikan,Gökşenler Ferrari,Gökşenler Citroen,Nissan Türkiye,Nissan Sportur,Gülal Kia,KALE AŞ,Mermerler Aş,OTAş Aş,Trakya Cam Aş,Şişe Cam Aş,SCHNEİDER AŞ,AİRFEL Aş ,Vestel AŞ,Viko Aş,. Başta olmak üzere pek çok Bakanlık,Konsolosluk,Belediye,Otopark, Oto yıkama ve kuaför,TIR ve İnşaat firmaları,pek çok yetkili ve özel servis…

Geri