Cidden bazı şeylerde ayrım çok göze çarpıyor arkadaşlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Airkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Airkar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar öncelikle ;

Ocak ayı içerisinde küçük bi kaza geçirdim. sağ ön farım kırılıncada yeni angel farlardan alayım dedim. arkada güzel olsun diye forumdan opellepo nickli arkadaşımızdan aldım. yaklaşık 4-5 kezde sordum kendisine araba serviste benim araç b2 yani uzay kasa yada makyajlı uyar değilmi ? dediğimde evet uyar dedi dün deneme fırsatım oldu resmen arka stoplar b1 kasanın stopları anlayacağınız elimde patladı farlar kandırıldım ağırmı olur bilemiyorum ama çok kızgın ve üzgünüm forumdan böyle birşey yaşanmasına. ayriyetten klima vb butonlarına led döşedim tam çalıştıramadım ethem abiye pm attım gördüğü halde 2 satır kelimeyi esirgemiş benden. konuları inceledim ama kaçırdığım birşey olmasa zaten ledler çalışır ama bi yeri atlıyorum yardım almak istemiştim foruma konu açıpta post fazlalığını sevmeyen birisiyim. ama bazı konu ve davranışlardada bu forumda gerçekten ilk zamanki gibi değil değişiklikler gösteriyor. Öcü değilimki kimseye saygısızlıkta etmedim bildiğim varsa söyledim bilmediğimide sizlerden öğrendim neden biz bi aile değilmiydik ?yoksa biz yetim miyiz ? :confused:

Ne denli ilgi ve alakadalarmış arkadaşlar görmüş oldum cevap bile yazan olmamış süper gidiyor forum ben uğramam abi buraya bundan sonra.

Son düzenleme:
Ah güzel kardeşim keşke deneyip görüp öyle alsaydın ürünü sende haklısın forumdaki arkadaşa güvenip almışsın ama işte bazen 3-5 cm aşağı veya yukarı oluyor aldığın şey ve arabana uymuyor , o yüzden ben mümkünse internetten hiç birşey almamda satmamda bizde bir laf vardır aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık gerçekten çok doğru

Uğur bey afyonkarahisardayım. öylede olunca imkan ve zaman olsada parça bulamayacağımız bir şehir , mecburen alternatif yollara başvurdum internet vb.
araç servisteyken aldığım için denemeye anca yeni zaman bulabildim ve haklısınızda keşke biraz daha duyarlı olabilsek led konusundada anlattığım gibi yani ışığı patlayan tuşlar değişecek diye söylendi tanesi 60 liradan olunca almak istemedim orjinal ampüllerinide bulamayınca ledli ampül aldım ama tuşlar çalışıyor ışıkları çalışmıyor yapamadım buradada anlayan yok forumdada yardımcı olabilecek bir kimse yok açıkcası

o angel ları satan arkadası aradınız söylediniz mi,ne dedi acaba cok merak ediyorum,bence bölye kişilerin adı söylensin başkalarınıda kandırmasın yazıktır ya bildiğin teriyesizlik !

Selam, bugün özelikle sürekli bakmama rağmen konuyu yeni gördüm. Hiç olmadı bir şeyler yazardık, ama küsmek olmaz. Özel Mesaj attığınız kişi belki o anda müsait değildir sonradan cevap verir veya en güzeli açın bir konu. Bilen zaten hemen yazıyorda bilinmeyen bir konu ise maalesef cevap bulunmadığı oluyor.

Benim lambalar yanmıyorken usta söktü baktı, dibinde temassızlık var dedi, hemen yapmıştı. Geçenlerde bir konu açmıştım, plaka lambası ile uğraşırken klima bozuldu diye, o yüzden tırsıyorum bu gibi elektirik aksamından. Ankara ya yolunuz düşerse buralarda bir ustaya baktırın derim.

Far konusunda da geçmiş olsun, inş o kişi hatasını anlayıp size yardımcı olur.

arkadaşlar benim anlamadığım. herkesin mesajına hemen cevap vermek. yok öyle birşey. belki müsait değilim belkide vaktim yok. açık açık konuda anlatmışım zahmet edip okumuyorsunuz sonrada sitem ediyorsunuz. forumda ben ve benim gibiler vakit ayırıp bir şeyler paylaşıyorsak iyi niyettendir. eee işi olan 2 dakika hemen üye oluyor yada foruma katılımı olmayan biri , sıkıntı olunca hemen mesaj atıyor sonrada cevap gelmedi yok öyle ,kusura bakmayın.....
bizler burada hiç bir şekilde ücret yada menfaat karşılığı yardımcı olmuyoruz. sitede araştırma yapmadan ,hemen hazır cevap gelsin diye özelden mesaj atıyor. kusura bakmayında benimde bana göre işlerim var cevap veremeyebilirim.... bir zahmet araştırın biraz.....

şunuda hatırlatayım,genelde sitede daha önce açılmış ve tartışılmış konular ile ilgili hiç bir mesaja cevap vermiyorum zaten. araştırmak yerine mesaj atmak kolay geliyor. akşama kadar kaç mesaj geliyor bilseniz sitem etmezsiniz. 20 mesaj gelse herkese ayrı ayrı anlatım yapıp sürekli soru cevap durumuna gelince artık vakit yetmiyor bilmem anlatabildimmi ? sitemizde kimlere nasıl yardımcı olduğumuda herkes bilir.....

Ethem abi konuları araştırdığımı oraya not düştüm zaten.Ayrıca forumda her konuya bilmeden sallamaktansa bilip öğrenmeyi seçenlerdenim. saygıda sevgide aslada kusur etmedim. foruma katılımım olayamayabilir bununda sebebleri zaten büyük. foruma yorum atmadım vb vs diye bu kadarda yapılamaz ayıptır. 4 kez ameliyat geçirdim kaza yaptım toparlanma aşamasındayım keyfiyen yada fiilen yazılmış hiçbirşey yok ortada ayriyetten konulardan benzer uyguladım ama yapamadığımıda belirttim. ayrıca araştırmadığım kanısına nereden vardığınız yapamadım sadece yardım almak istedim konulardan yapamadığım için pm. atmıştım size. tabiki yardım etmek zorun değilsiniz. saygı duyarım bu kadar çıkışa gerek yok yargısız infaz yapmak ayıptır.

o angel ları satan arkadası aradınız söylediniz mi,ne dedi acaba cok merak ediyorum,bence bölye kişilerin adı söylensin başkalarınıda kandırmasın yazıktır ya bildiğin teriyesizlik !

Arka stoplardı evet pm attım numarası yok tel değiştiğinde gitmiş cevap gelmedi cevap gelmesini bekliyorum. halada bekliyorum

Geri