chip taktırmak

ozen616216

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
üstadlar 1.3 cdti motorun hp sini yukseltmek istiyorum. chip taktırırsam ne olur? birkaç kişi motorun omrü kısalır dedı kucuk hacımlı motorlar için zararlı dedıler..bılenınız var mı bu chipler kac hp yukseltıyor..cvplayan herkese cok cok tşk ederım...saygılarımla

iyi yapılmış bir yazılım motor ömrünü etkilemez güç olarakta dizel motorlarda %15-20 arası güç artışı olabilir size en güzel cevabı megachips ana başlığı altında mehmet usta vericektir bence konunuzu oraya açın

15 hp güç 30 nm tork alırsın.gayette sağlıklı olur.Sorun olmaz.

konu açmadan önce bir araştırsanız daha iyi olurdu en az 10 tane konu vardır ;)

bence taktırma...

yuksek performans istiyosanız 1.3 yerine 1.7 alsaydınız...

1.3cdti astralarda 115hp civarına kadar limit güç alınıyor sanırsam

Taktırmayın bence motoru zamanla bozar dıye dusunuyorum 2 sene pejo 307 coupe kullanmısdım ona takdık chıp i en son bodruma gıttım geldım kafayı yedi araç 3.vitesde stop edıp yenıden calısıyordu servıs chıpde problem var dedı ugrasmadım öylede satttım aracı .

yazan herkese tşk ederım. araştırdım zaten konuyu acmadan once okudugunuz gıbı ''bırkac kışi motorun omrunu kısaltıyor dedı'' yazmışım bu da araştırdıgımın kanıtı.herneyse.. murat 1.7 cdti benım arabayı aldıgımda türkiyeye artık sunulmuyordu :D malum 1.3 e talim ettik.ilk serilerde geldi 1.7 ler bıdahada gelmedı ;)

Artık chip takılmıyor. Aracın orjinal mapleri üzeirinde oynanıyor.

Motorun ömrü kısalma fikrine katılmıyor.

Aracınıza dışarıdan ek bir parça değişimi yapmıyorsunuz.

Ve artık belli markalarda garantili chip yapılıyor.

Benim 1.3CDTI aracım var ve chipli 10bin km yaptım bir sıktım şuan yok.

Kesinlikle chip tavsiye ederim.

Geri