Cenmax alarm hassasiyetini ayarlayabilir miyiz arkadaşlar?

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
CYCLONE marka alarm hassasiyetini ayarlayabilir miyiz arkadaşlar?

Sinirlerim çok bozuldu arkadaşlar, 2 tane anarşist gibi çocuk, okuldaki öğrenciler araba harita gibi olacak yakında... Bugun gördüm 3-4 yaşlarında 2 tane velet arabanın üzerinde araba kaydırıyorlar... Ellerinde başka bişeyler sürtüyorlar falan. Obsesift edecekler adamı. Sinirlerim geriliyor her gördüğümde. Birisi de arka sileceği göbeğinden tutmuş kopartmaya çalışıyor. İşin kötüsü anneleri de yanlarında. Laf söylesen olmuycak...Tövbe yarabbi.

Arkadaşlar aracı aldığımda faturada CENMAX yazıyordu. Bu alarm hassasiyetini arttırmamız mümkün mü? Bir dönem herşeye çalsın istiyorum.... Bi çalsında görsünler bakalım... :D Bu bir çare midir yoksa başka önerileriniz varmı bu duruma?

Son düzenleme:
Cenmax'ın sitesinde forumlarına yazın adamlar online direkt cevap veriyor gayet kaliteli insanlar.

usta alarm kutusunun yakınında ufak bır parca var dıkdortgen onun uzerınde 2 tane ayar dugmesı var eksı yone getrdıgınde hassasıyet azalıyor artı yonde artıyor sen tam artıya getr herseye calar ıstedıgın gıbı ıkısınıde..

alarm kutusu nerde ki? :D onu bilmiyorum inan... Motorun kaputu açınca nerede olabilir?

Sıgorta kutusunun altinda kapagi sokupte görebilirsin

Sigorta kutusunun mu kapağını sökmem gerekecek?

benim astra h nin direksiyonla pedallarin oldugu araya yerlestirmislerdi

Ya arkadaşlar markası CYCLONE muş. Garanti belgesinde öyle yazıyor. Cenmax nerden çıktı ki? Karıştırmışım herhalde..

dıreksıyonun altında vı yerlere saklıyolar

Ya arkadaşlar bugun ses alarmı deniyim dedim. Lastiğe vuruyoruz sallıyoruz arabayı çalmıyor alarm... Bazen çalıyor... Bazen çalmıyor ne kadar lastiğe vurursanız vurun...

Geri