Çelik Tamponlu Caddy Astraya Yandan Çarpma Caddy Pert

sallierim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Az önce evimin orda kaza oldu.2013 makyajlı Astra j ye vw Caddy yandan çarpıyor.balkondaydım ve kazayi birebir gördüm.Caddy 8/8 suçlu.beklemesi gerekirken hiç durmadan yola çıktı.Kazayı gördükten sonra aşağıya indim.Caddy pert.Radyatör motora girmiş ve motorun bir bölümü aşağıya inmiş.Ön hava yastıkları da açılmış.

Gelelim Astraya,astranın yan tarafına komple çarpmış.Ön tamponda hasar var ama yapılır çok büyük değil,ön kapı da aynı şekilde,Ön çamurlugun değişmesi gerekiyor,arka kapıya çelik tamponun kaynak yerinden kırılması sonucu girmiş olacak ki delinmiş ve değişmesi gerekiyor,arka tampon da yapılabilir.Astrada hava yastıkları açılmamış ve bence açılmasına da hiç gerek yokmuş.yani astra kaya gibi durmuş.sadece arka kapı ve ön çamurluğun değişmesiyle kazadan kurtulacak.caddy ise direk pert.

aracın sahibiyle konuştum araba daha 23 günlükmüş.Adam çok üzgün daha sefasını süremeden cefasını sürecek.Kaskosu sigortası vb herşeyi var araçta değer kaybı olacak.Foto çekmedim çünkü adamın durumu çok kötüydü bir de meraklı vatandaş izlenimi vermek yanlış olurdu.Ama kaza yapan astra gördüm mü içim acıyor kendi arabammış gibi.

Sonuç olarak,astra gerçekten çok sağlam bir araba.Allah bize test ettirmesin ama bugünden sonra daha da güvenerek binecem..

Ynt: Çelik Tamponlu Caddy Astraya Yandan Çarpma Caddy Pert

Hertarafi degismektense pert olmasini tercih ederim.
Gercekten uzucu bi durum.
Hatali olunca insan gam yemiyoda kazmanin biri gelip goz gore gore vurunca insan uzuluyor.

BÜLENT link' Alıntı:
Hertarafi degismektense pert olmasini tercih ederim.
Gercekten uzucu bi durum.
Hatali olunca insan gam yemiyoda kazmanin biri gelip goz gore gore vurunca insan uzuluyor.
değer kaybı davası açmasını söyledim.adamın arabasının en az 4-500 lira değer kaybı olacak.mahkeme bunun 2000-3000 tlsini karara bağlar.ama 1 aylık bile olmamış arabaya resmen yazık oldu

Valla geçmiş olsun adama. Bende araçlarımızın sağlamlığını zor yoldan test etmiştim, gerçekten güven verici arabalara sahibiz. Hatta bana vuranda abi senin araban ne kadar sağlammış demişti. Allah deneyip görmeyi nasip etmesin ama kimseye.

GNSpower link' Alıntı:
Valla geçmiş olsun adama. Bende araçlarımızın sağlamlığını zor yoldan test etmiştim, gerçekten güven verici arabalara sahibiz. Hatta bana vuranda abi senin araban ne kadar sağlammış demişti. Allah deneyip görmeyi nasip etmesin ama kimseye.

Kamikastra olarak kullanalım nasıl olsa birşey olmuyor.  005hihih

DERSİMLİ link' Alıntı:
Kamikastra olarak kullanalım nasıl olsa birşey olmuyor.  005hihih

He valla kafamıza estikçe yumurta gibi tokuşturalım arabaları. ((:

23 günlük araba valla çok yazık olmuş.Ama gerçekten opelin arabları sağlam oluyor.Tabi Allah bu yolla denettirmesin kimseye.

Üzücü bir kaza şahit bile olmak istemezdim 23 günlük araç Allahım esergesin

Geri