Çekme belgeli araç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan last4126
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

last4126

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Uzun zamandir foruma girmiyordum. Oncelikle hepinize selamlar. Mobilden girdigim icin kusura bakmayin turkce karakterler yok. Konuyu nereye acicagimida bilemedim en kalabalik olan yere actim.
Konu su bi arac buldum cekme belgeli daha nedeni hakkinda bilgi almadim araci bi sehirden alip baska sehire goturebilirmiyim yuruyeninde sikinti yok.
Goturemezsem ceza yemeyi goze alarak ciksam yola ne gibi bi cezayla karsilasirim.
Trafige sokmam ne kadar masraf cikarir.
Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.

Uzun zamandir foruma girmiyordum. Oncelikle hepinize selamlar. Mobilden girdigim icin kusura bakmayin turkce karakterler yok. Konuyu nereye acicagimida bilemedim en kalabalik olan yere actim.
Konu su bi arac buldum cekme belgeli daha nedeni hakkinda bilgi almadim araci bi sehirden alip baska sehire goturebilirmiyim yuruyeninde sikinti yok.
Goturemezsem ceza yemeyi goze alarak ciksam yola ne gibi bi cezayla karsilasirim.
Trafige sokmam ne kadar masraf cikarir.
Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.

Uzun süreli yurt dışına çıkacaksan ve arabayı satmak istemiyorsan aracı vergi ve muayeneden muaf tutmak için trafikten çekebilirsin, bu bir çekme nedeni olabilir. Yani isteğe bağlı çekme belgesi alabilirsin.

Araba kullanılamaz halde ise çekme belgeli olur.

Çalıntı arabalarda çekme belgesi bulunur.

Bu aralar ortalık karışık her şehrin giriş ve çıkışlarında denetim var gibi. Ayrıca mobese kameraları araçları sürekli takip ediyorlar. Sizin plakayı bir tespit ederlerse önünüze çıkacak ilk ekip aracı elinizden alır.

Yakalanırsanız sadece para cezası yok. Arabayı dağ başında da olsanız kapatırlar ve mahkemelik olursunuz. Ayrıca bir kazaya karışırsanız al başına belayı durumu olur. Bir çekici kiralayıp öyle götürün, kafanız rahat olur.

Geri