çekiş problemi

totenkopf

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar.Bende 99 model astra cd var.Arabam ilk çalıştığında biraz gürltülü çalışıyor.Ayrıca yakıt tüketimi çokmu bilmiyorum ama şehir içi maximum 400 bilemedim 430 km yol yapıyor.Ama en büyük sıkıntım çekişten düşüyor.Bi abim bana benzin sibopları (yada subapları çok bilmiyorum) tıkanıyor ve temizlenmesi gerekiyor dedi.Böyle bişii varmı.Yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar.Bende 99 model astra cd var.Arabam ilk çalıştığında biraz gürltülü çalışıyor.Ayrıca yakıt tüketimi çokmu bilmiyorum ama şehir içi maximum 400 bilemedim 430 km yol yapıyor.Ama en büyük sıkıntım çekişten düşüyor.Bi abim bana benzin sibopları (yada subapları çok bilmiyorum) tıkanıyor ve temizlenmesi gerekiyor dedi.Böyle bişii varmı.Yardımcı olursanız sevinirim.
benzin sibopları diye bişey yok hangi durumlarda çekiş düşüklüğü var onu ayrıntılı anlatırsanız fikrimizi söyleyebiliriz

Yani genel manada çekişinden memnun diilim.Mesela dik bir yokuş çıkarken 2 de deviri uzatıp 3 e alıyorum fakat devir düşüyor tekrar 2 ye alıyorum yada viraj alırken yavaşlayıp 2 ile dönersem çekmiyor 1 e alıyorum.Yani bunun gibi

ayni sorun bende de var. ya astraların geneli boyle. bogaz felan temizlencekmiş sanirim.

arkadaşlar çekmeyen opel yoktur. bakımsız opel vardır. boğaz kelebeği ve egr yi temizleyin. kelebeği tamamen söküp temizleyin. sanayide bazı yerler hikayeden üstünden temizliyorr.bujilerinize,hava filtrenize bakın bu saydıklarımı yapın aracınız nasıl çekiyor.

arkadaşlar çekmeyen opel yoktur. bakımsız opel vardır. boğaz kelebeği ve egr yi temizleyin. kelebeği tamamen söküp temizleyin. sanayide bazı yerler hikayeden üstünden temizliyorr.bujilerinize,hava filtrenize bakın bu saydıklarımı yapın aracınız nasıl çekiyor.
tamamen katılıyorum.

ethem abi hafta içi bu dediklerini yaptirmak için gidecem servise. sanirim 30 40 lira bisey tutuyo bunlar.. sonra bakalım çekişimiz ne olacak..

Evet bende deniycem bunları.İnşallah olur.

olur olur merak etmeyin. kolay gelsin..

Geri