çekiş dustu heralde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ek_eren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ek_eren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar arabada cekıs problemı olup olmadıgını nerden anlayabılırım lpglı arac astra h 1.6 twınport ustanın bırıne goturdum debrıyaj falan dedı zannetmıyorum debrıyajla ılgılı olabılır mı yanı usta bana dıcek kı sunun yapılması lazım ve sorunu cozecek bos yere ıslem yapmıcak arabaya yas ıtıbarı ıle bılgım sıfır yardımlarınızı beklıyorum

Dostum el frenini cek araci 1. Vitese tak kalkis yap arac stop ediyorsa debriaj balatan iyidir stop edmiyorsa bitmistir..

arkadaslar arabada cekıs problemı olup olmadıgını nerden anlayabılırım lpglı arac astra h 1.6 twınport ustanın bırıne goturdum debrıyaj falan dedı zannetmıyorum debrıyajla ılgılı olabılır mı yanı usta bana dıcek kı sunun yapılması lazım ve sorunu cozecek bos yere ıslem yapmıcak arabaya yas ıtıbarı ıle bılgım sıfır yardımlarınızı beklıyorum

Arabanı mümkün olduğunca kaliteli yağ ve yakıt kullan bakımını ihmal etme. Ayrıca ayda 1 kere benzin de kullan. Buji bakımıni ihmal etme. Benzini fulle wurth enjektor temizleyici at.Bunlarin sonunda araç hantal ve cekmiyor ise. Bobine boğaz kelebeğine son olarak baski balatadir.Önce basit yöntemler sonra ciddi masraf ve yontemler;)

Öyle bir usta yok :)
En iyi usta da bile, nokta atışı %70-80 dir. Arabanın geçmişini bilen ustada bu oran %90 lara çıkar... Bu yüzden hep aynı ustaya götürün. Ben 2010'dan beri aynı yere giderim...

Geri