CeBIT Bilişim Eurasia 6 – 10 Ekim 2010

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Mar 2010
Mesajlar
1,524
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Geleceğe giden yolunuz!

"Bu yıl 6-10 Ekim 2010 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia fuarı, bilişim sektörünün önde gelen firmalarını iş dünyasının karar vericileri ve teknoloji meraklılarıyla buluşturacak."


Her sene düzenlenen ve katılımcıların ağırlıklı olarak poşet defter kalem gibi eşantiyon almak için gittiği CEBIT fuarı bugun açılıyor. :)

İstanbul Beylikdüzünde düzenlenen bu fuara katılmayı düşünen opelciler kimler acaba? bilet temininde yardımcı olabilirim.
 
Son düzenleme:
istanbulda olsaydım kesin giderdim cok güzel gececektirr
 
gönüllü kimse yok mu yaw :) hadi biletler benden var mı isteyen :)

şaka bir yana gitmek isteyen arkadaşlara elimde bir miktar bilet var. belli sayıda alıcı ödemeli kargolayabilirim.
 
Ben gitmeyi planlıyorum yarın,kaç para girişi var mı bilgin?
 
Ben gitmeyi planlıyorum yarın,kaç para girişi var mı bilgin?

tam 20 öğrenci 10.

max 2 adet istersen kargolarım. ama lazım değilse 1 al. isteyen çok.kullanacak arkadaşlara gitsin istiyorum.
 
istanbuldayım ben ne kargosu boşver=)caddeden nasıl giderim sen onu anlat bana daha doğrusu nerde bu cebit?bilet fiyatı iyimiş mezun oldum ama üniversite kimliğim duruyor hala:D
 
cadde dediğin heralde bostancı veya kadıöy :) herneyse

1. yol: boğaz köprüsünden çık sol şeriti kapat. taki yaklaşık 50 km sonra beylikdüzü-esenyurt yokuşunu çıkana kadar. yolun düzleştiği yerde büyükçekmece istikametinde yol devam eder sen yola devam et gürpınar tabelasını görünce saga yanaş. gürpınar tabelası saga yol ayrımı verir, bu ayrımı gecince ilk saga gir orası tuyap fuar merkezi.

2. yol fatih sultan mehmet ten çık teme bağlan ve sol şeriti kapat :) paralı yol dahil olmak uzere yine yaklaşık 50-60 km sonra belki daha fazla paralı yolda hadımköy tabelasından çık beylikdüzü tabelasını takip et. 5 6 km sonra sağ silivri tabelası veren yerden cıkınca yine gurpınar tabelasını gör ama geç ve sağa gir. fuar alanıdır yine :)
 
Çüş 50 km mi:D girişe 10 lira vercem o iyide benzin 100 kağıt,araba typer,dizel değil ki:)otobüs güzergahlarına bakıyım bari ben:D
 
Çüş 50 km mi:D girişe 10 lira vercem o iyide benzin 100 kağıt,araba typer,dizel değil ki:)otobüs güzergahlarına bakıyım bari ben:D

metrobusle son durak avcılarda inersin hocam oradan hadımköy veya beylikdüzü fuar diye yazar zaten minibus otobus vs binersin :)
 
saol kardeşim bugün gitmiş bulundum,öğrenci olmuyormuş toplu gelimlerde indirim varmış 20 liraya girdim,berbattı hiç beğenmedim tavsiye etmiyorum 100 küsür km gittim istanbul bağdat caddesinden hayatımın en uzun yolculuklarından birini yaşadım:Dbimeksten pes2011 i aldım geldim:D
 
Geri
Üst