herkese merhaba...aracımın(2005 corsa c) ana ünitesini ve bilgi ekranını değiştirmek istiyorum ...şu an cd30 kullanıyorum...değişim için aklımda 2 kurulum var ...ama bunlar aracım için uyumlu mu bılmıyorum...
1.kurulum: cdc40+gid
http://img412.imageshack.us/img412/2778/403924121934863a503c.jpg
fotoda corsa c için kurulum yapılmış...
cihazların boşandırılması konusunu anladım...sökülecekleri araçtan sıfırlanıp sökülmeleri gerekıyor...
soru1:gid ekranında yol bilgisayarı yakıt tüketımı kapı açık kapalı vs vss... bilgiler görülebiliyor...ben bu ekranı aldıgımda aynen bende bu bılgılerı görebılecekmıyım?yoksa onun için bi alt yapı mı lazım?
ya da sadece bahsedilen tech 2 yeterlı mı ?
soru2:direksiyondAN Kumanda aynı sekılde kullanılıyor mu?
soru3:şimdi kullanmakta oldugum bilgi ekranımın baglantı kablolarını yenı gid ekranında kullanabılıyor muyum yoksa yenıden tesısat mı çekılıyor?
soru4:birde corsa c gid ekranı astra vectra herhangi bi modelle aynı mı?çünkü corsa cnınkını bulamıcam sanırım
soru5:cdc40 mp3 çalan modeli grundig üretimi olanlar mıdır?
soru6:cdc40 da cid takılıyor deil mi?
2.kurulum:cd70+cid
cd70 kullanan corsa c gördüm fakat cid ekran görmedım...cid ekran kurulumu yapılamı yor mu?bununla ilgili bilgisi olan var mı?
ve yukarıdakı aynı sorularım burada da gecerlıdır?
sorularım sizlere zahmet tek tek cevaplanırsa çok çok sevinirim herkese teşekkürler
1.kurulum: cdc40+gid
http://img412.imageshack.us/img412/2778/403924121934863a503c.jpg
fotoda corsa c için kurulum yapılmış...
cihazların boşandırılması konusunu anladım...sökülecekleri araçtan sıfırlanıp sökülmeleri gerekıyor...
soru1:gid ekranında yol bilgisayarı yakıt tüketımı kapı açık kapalı vs vss... bilgiler görülebiliyor...ben bu ekranı aldıgımda aynen bende bu bılgılerı görebılecekmıyım?yoksa onun için bi alt yapı mı lazım?
ya da sadece bahsedilen tech 2 yeterlı mı ?
soru2:direksiyondAN Kumanda aynı sekılde kullanılıyor mu?
soru3:şimdi kullanmakta oldugum bilgi ekranımın baglantı kablolarını yenı gid ekranında kullanabılıyor muyum yoksa yenıden tesısat mı çekılıyor?
soru4:birde corsa c gid ekranı astra vectra herhangi bi modelle aynı mı?çünkü corsa cnınkını bulamıcam sanırım
soru5:cdc40 mp3 çalan modeli grundig üretimi olanlar mıdır?
soru6:cdc40 da cid takılıyor deil mi?
2.kurulum:cd70+cid
cd70 kullanan corsa c gördüm fakat cid ekran görmedım...cid ekran kurulumu yapılamı yor mu?bununla ilgili bilgisi olan var mı?
ve yukarıdakı aynı sorularım burada da gecerlıdır?
sorularım sizlere zahmet tek tek cevaplanırsa çok çok sevinirim herkese teşekkürler
Son düzenleme: