cd çalardan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efeksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efeksk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ben arabanın cd çalrında bi akşam cdyi içinde unutmuşum.ertesi saabh cd çalardan garip garip cartt curtt die sesler gelmeye bşladı.bunun sebebi ne

cd yı ıcındemı unutmussun?? o bı zara vermezkı benım herzmana ıcınde durur.. su anda cd dınlerken seslermı gelıyor? yoksa cdyı okumaya baslarkenmı?

çalarken ses gelmiyo.teybi ilk açtığımda carrtt cuerrt die sesler gelio cd den

cd ye bak bi deformasyon yoksa cd de tozlanmıştır en fazla

bende hep cd yi içinde bırakırım.sanırım bi aksamla alakalı yada arkadaşın dediği gibi tozdan yada okuyamıyo cdyi

Selam

Selam dostum
Bu forumda 2004 Vectramı aldıktan sonra yaşadığım problemleri teker teker görüyor olmak , bu problemlerin karakteristik olduğu yolunda intibamı arttırıyor.
Senin problemin kontağa bastığında teybin açık ve cd player konumunda olmasından kaynaklanan cd de okunacak kısmı yada şarkıyı aletin okuyamamasından kaynaklanıyor.Cd player temizleme kitleri var onu bir dene..bende olmadı devam ediyor.
Eğer devam ederse bununla yaşamaya devam edeceksin.Yada iyi bir teypçiye göstereceksin.
Olmazsa ben şöyle yapıyorum.Bu durum olduğunda cd yi eject tuşuna basarak çıkartıyorum.Biraz geç çıkıyor.Sonra tekrar sürüp çalıyorum.

Geri