Carbon Clean'de motor çalışmıyor...

mustafaozcag

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Değerli opelim.net üyeleri;

2000 model Astra G aracıma özel serviste carbon clean uygulaması yapılmasına karar verildi..işlem öncesinde yakıt deposundaki pompanın devre dışı bırakılması için pompaya elektrik veren fişin sökülmesi gerekiyor...Fakat bu fiş çıkarıldığında araç çalışmadı...marş bile basamadık...böyle bir olayla daha önce karşılaşan ya da nedenini bilen arkadaşlar var mı acaba?

Son düzenleme:
Demek ki marş motorunun rolesini söküyor, elektronik olarak kapatan birşey yok. Zaten pompanın susturulmasına gerek yok. Giriş ve geri dönüş için ellerinde ara aparat olması gerekir, birbirlerine bağlayınca, soğutma suyu gibi yakıtı dolandırcaktır.

İşi bilen bir serviste kolayca yaptırabilirsiniz, aynı yerde ısrarcı olmamanızı öneririm.

Ben bi ara gene uğrarım deyip arkanıza bile bakmadan gazlayın ordan :)
İşi bilen bir serviste yaptırın.

bosch-car servislerinde bu işi çok güzel yapıyorlar. onun dışında bazı özel opel servislerinde de gördüm .
bazı yetkili servislerde de var ama 2-3 katı bi para istiyorlar gerek yok bence ...

bi ara bende niyetlenmiştim yaptırıyım diye bosch car servisleri pek tavsiye etmedi aracım 108 000 de gerek yok filan demişlerdi vazgeçmiştim bende

würth marka bir kutu carbon cleaner alın diğer ucuz malzemelerden uzak durun 3-5 tl ye satılan ürünler size fayda etmez , servislerde dikkat edin hep würth marka carbon cleaner kullanırlar bunun için aracı servise götürmek gereksiz düşüncesindeyim çeyrek depo benzine katarım yılda bir gayet güzel temizler enjektörleri vede silindir yanma odasını , servistede cihaza bağlanacak rölantide dakikalarca işkence çekecek araç dediğim gibi bence gereksiz bir uygulama 50-60 tl verip 1 kutu wurth depoya problemi çözecektir

würth marka enjektör temizleyici alıp kullandım ve de gayet memnunum...sarsıntılar kayboldu...ilgilenen herkese teşekkürler...

Geri