car 500 de orjinal olmayan track cdlerini okutma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yaparsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaparsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2000 model opel vectrası olan bir arkadaşın car 500 cd changerli teybi orjinal olmayan kopya cdleri okumuyor.yani sadece orjinal cdleri okuyor.neroyla kopyaladığımız cdleri okutamadık.ayrıca mp3leri waw formatına dönüştürüp cdye yazdırdım ancak yine olmadı bu konuda tecrübesi olan varmı olay biraz iddiaya bindi ben yapacağım bu işi dedim arkadaşta yapamassın dedi acele yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

hafif etiketsiz philips cd al. wav felan olmaz. sadece windows media player kullanarak ses cdsi olarak yaz. okumazsa gel yanıma

media playerla nasıl yapıyoruz acaba biraz detaylı anlatırmısınız.bide cd nin phılıps olması şartmı başka olsa olurmu mesala dıamond gibi

benim phılıps cd changer da orjinal olmayan cd leri çalmıyo..

evet sorun o zaten orjinallerde sorunsuz çalıyor kopyalarda çalmıyor

nero ses cd si yap dediğinde kendisi otomatik çeviriyor zaten senin çevirmene gerek yok, yazım hızını düşürüp yazdırmayı dene, bende de oluyordu öyle, en son philips cd ve laptopta yazdırınca sorunsuz okuduğunu farketmiştim.
kaliteli bir cd
yavaş yazım hızı
kaliteli bir writer ile sorunsuz çalıştırıyor

ben TDK marka cd kullaniyorum. yazım hızınıda 8X yapiyorum. genelde sorunsuz oluyor. çok nadir takiliyor. TDK Cd zaten En kaliteli cdlerden biridir.. tavsiye ederim..
yada söyle bir yyol izleyebilirsiniz gidersiniz her cdden 1 adet alirsiniz. ve denme yaparsiniz.

cd-r80%2025%20cake.jpg

bende megane coupe de aynı sorunu yaşamıştım.ama kaliteli cd ve media playerda cdleri yazdırınca sorun kalmadı...

Son düzenleme:
bende megana coupe de aynı sorunu yaşamıştım.ama kaliteli cd ve media playerda cdleri yazdırınca sorun kalmadı...
media playerda yazdırmayı nasıl yapıyorsunuz bir anlatabilirmisiniz.neroyu biliyorumda media playerde hiç yazdırmadım

cdnizi taktığınızda otomatik kullan seçenekleri arasında "media playerle ses cdsi yaz" gelir. onu kullanın

media playeri açın. yaz menüsünü kullanın

Geri