21 yıllık zafira A kullanıcısıyım. teybimi bu yıla kadar hep fm transmitterle kullandım. Car400 teybime Blututh usb ye geçmek için, özellikle MOKIA cengiz Beyin konularınızdaki bilgilere göre birçok kez müdahale ettim. ve orjinal teybimi yaktım. 2. ci bir car 400 teyp buldum satın aldım. bu sefer işi ehline bırakayım dedim Konya'da teyp elektronik tamiir montaj işleriyle uğraşan işinde uzman kişilere götürdüm. uğraşmak istemediler. rica minnet birine yaptırdım. usb modül takıldı teyp içine. herşey faal çalışıyor. ses netliğide güzel . ama teyp sesini '' yarıdan fazla açamadığımı gördüm.'' car 400 deki hoparlörlerden gelen, o inletici bass seslerini alamıyordum.. Teybin üzerindeki ses potansiyometresini yarıdan fazla açmaya çalıştığımda , Modülde takılaı olan usb deki parçaları dinlerken, sesleri birbirine karıştırıyordu sesi bozuyor müzi,k zevkimin mahvolmasına sebeb oldu. buda benim için bir hayal kırıklığı oldu. gittim yeni versiyon direksiyon kumanda uyumlu Reiss marka, Dsp işlemcili 41 band eq ayarı yapılabilen profesyonel tesisat takmayada uyumlu 2026 model yeni bir teyp bağlattım. 21 yıllık aracımda car 400 de Fm transmitterler dinlediğim mp3 lerimi müzik dinleme alışkanlığımı / yeni versiyon bu teypde inanın hiç bulamadım. car400 deki aldığım sesin yanında bu yeni teypde tatmin etmedi beni. bu konu hakkında sizden Yardım talebim var. Kendim Konyada merkezde ikamet etmekteyim. bu işi sizin ehil elleriniz aracılığıyla yapmak isterim. Bu konuda sizden ricam lütfen bana ulaşın bu sorunumu çözelim lütfen. ben bu car 400 deki sesin tatminkarlığını içine entegre edeceğimiz usb / blututh özelliği olan bir modülle yaşamaya devam etmek istiyorum.