car 300 hakkında yardım cı olabilir misiniz teşekkürler. şimdiden..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CıHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CıHaN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.dragturk.com/forum/index.php?showtopic=11021
index.php
meraba arkadaşlar car300 teybimvar kaset çalarlı dijital bir konuda yardım lazım mumkunse eğer teybin göstergesinde dereceyi aktif hala getiremiyorum ekranda çalışıyor yani00,00 gösteriyor. ayrıca bu teyiplerde yolbilgisayara km benzin miktarını gösteri yormu ben şahsen teybin konsoldaki iki tane olan tuşuna basılı tut tum ilk önce f 12 çıkıyor şanzımanı sonra f 171 diyor ve araç hareket halindeykende +52kmh yazı yor araç park halinde iken ise 00,00 kmh diyor tabi hareket halinde 52 oluyor 32 oluyor değişi yor sorum yolbilgisayarı varmı aracım 1996 model f kasa otomatik astra .. yardımın için saol. arkadaşım..blaupunkt car 300

Sorununuz Car300le ilgili değil. Dış ortam sızcaklığını algılayan sensör veya kablolarda sorun olabilir.

bizim modellerde yol bilg. yok arkadaşım,
iki tuşa basılı tutunca hız göstergesine benzer bişi çıkıyor,o da maks 53km ye kadar gösteriyor, fabrikada muayene amaçlı bişey
dış sıcaklık sensörün arızalanmış,önde tampon altında sol tarafta duruyor, değiştirirsen sıcaklığı da görürsün

bizim modellerde yol bilg. yok arkadaşım,
iki tuşa basılı tutunca hız göstergesine benzer bişi çıkıyor,o da maks 53km ye kadar gösteriyor, fabrikada muayene amaçlı bişey
dış sıcaklık sensörün arızalanmış,önde tampon altında sol tarafta duruyor, değiştirirsen sıcaklığı da görürsün
Teşekkür Ederim F'daşım...benimde sıcaklık göstergem bazen uçuyordu...Yarın ilk işim dediğin yeri kontrol etmek olacak...

Geri