car 300 dişi-jack monte yardım

f.astra_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
car 300 teybim rodyo ve kasetcalar.ama ben Ipod tarzı bişiler baglamak için daha once baska bır sıtede baska model bır teype uygulanan dişi-jack baglantısını yapmak istiyorum.bu konu hakkında fikri olan varmı..

kimse anlaazmı bu işlerden

teyp de aux girişi olması lazım, yoksa bu iş için çoookk çookk iyi bir elektronilçi lazım sana, yani zor.....

zor degıl aslında .sadece bılen varsa daha kolay.yoksa kendım bulcam

car 300 teybim rodyo ve kasetcalar.ama ben Ipod tarzı bişiler baglamak için daha once baska bır sıtede baska model bır teype uygulanan dişi-jack baglantısını yapmak istiyorum.bu konu hakkında fikri olan varmı..
Teybin arka çıkışlarını inceledin mi yavuz?uygun bir jak girişi var mı ona bakmak lazım.bence de elektronikçi daha iyi anlar bizden.belki teybin çıkşı ile ipod çıkışını birbirine uyduran bir aparat vardır teypçilerde.ama sana bi tavsiye gerçi ben de kullanmadım ama düşünüyorum.çakmaklığa takılan radyo frekansı ile çalışan mp3 ler var.bi denemek lazım aslında 1gb 30-35 ytl falan bir sürü şarkı alır.ama ses kalitesi cd gibi olmayabilir.ama yeterli olur bence.yalnız büyük şehirlerde çok fazla radyo olduğu için parazit yapabilir bu aletler.sanırım izmirdesin o yüzden bunu iyi araştır almayı düşünürsen.ben orijinal teybi değiştirmeyi hiç düşünmedim.en fazla böyle bi alet takarım o bana yeter.hem istediğim şarkıları cd den kasete çekip dinliyorum bu bana ayrı bi zevk veriyor.:)

Teybin arka çıkışlarını inceledin mi yavuz?uygun bir jak girişi var mı ona bakmak lazım.bence de elektronikçi daha iyi anlar bizden.belki teybin çıkşı ile ipod çıkışını birbirine uyduran bir aparat vardır teypçilerde.ama sana bi tavsiye gerçi ben de kullanmadım ama düşünüyorum.çakmaklığa takılan radyo frekansı ile çalışan mp3 ler var.bi denemek lazım aslında 1gb 30-35 ytl falan bir sürü şarkı alır.ama ses kalitesi cd gibi olmayabilir.ama yeterli olur bence.yalnız büyük şehirlerde çok fazla radyo olduğu için parazit yapabilir bu aletler.sanırım izmirdesin o yüzden bunu iyi araştır almayı düşünürsen.ben orijinal teybi değiştirmeyi hiç düşünmedim.en fazla böyle bi alet takarım o bana yeter.hem istediğim şarkıları cd den kasete çekip dinliyorum bu bana ayrı bi zevk veriyor.:)

bende orjınal teybı degıstırmek istemıyrm..bende teybı acıcak aparak yok..bı bulayım o zaman yapıcam..nasıpse paylasıcam

teybe bişey yapmana gerk yok bence 10-15 ytl ye kaset şeklinde aparatlar var onlardan al birtane ipod un kulaklık girişine tak kullan gayet başarılı bence ben nokia6230i ile kullanıyorum aynı aparatı istediğin anda radyoya geçiş yapabilirsin istediğin andada ipod a veya başka bir mp3 çalara sana ucuza malolur orjinalinide bozmamış olursun gerçi bu aparatlar sık kullanımda çok uzun dayanmıyor ama karar senin linkte buldum bi incele http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=157394&productid=evmintonlgc101

Son düzenleme:
saol mete.ses kalıtesını düşürüyor onlar ..olmadı artık onu yapıcam..

bilen varsa bizde bilgilenmek isteriz gerçekten...

kardeş o kaset olayını pek tavsiye etmem.çünkü babamın arabasında 2 hafta kadar kullandım o aleti ve sonrasında teybin kristali gitti.teyp pioneer ve şu anda kaset dinlenmiyo.kullandığım için söylüyorum.yine de tercih senin.
ama çakmaklığa takılan mp3 aletini tavsiye ederim.tam olarak cd kalitesinde bi ses vermiyo ama o kaliteye çok yakın bi ses veriyo

Geri