cam !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabayı kilitlediğimde aracın camları otomatik olarak kapanıyor. araba güneş altında oldugu için içi çok ısınıyor bu yüzden tavanın döşemesi çöktü sayılır. aracı kilitlediğimde camın kapanmamasını saglayabilirmiyim ?

bizim arabada anahtardan 1 kere basınca sadece kapılar kilitleniyo. 2 kere basınca da camlar kapanıyo. yani 1 kere basınca camlar kapanmıyo (en azından bizim arabada öle)

yok kardeş bizimkinde tek kilitlemede bile camlar otomatik kapanıyor. bi çözümü yok mu bunun ( kapıları açık bırakmaktan başka :) )

cam kaldırma modülü var. onu iptal ettirmen gerek

benim bildiğim kadarıyla alarm taktırırken ayarlanıyo... bizim arabada alarm yokken 1 kere bastığında bile camlar kapanıyodu. alarm takıldıktan sonra 2 kere basınca kapanıyo....

bir çaresi var camlar kapanırken elini camın arasına koy ozaman camlar duruyo ve hatta 3 cm aşağıya iniyo... merak etme elin sıkışmıyo ben denedim istersen camı yarım açık bırak istersen 3 parmak açık kalsın...

bir çaresi var camlar kapanırken elini camın arasına koy ozaman camlar duruyo ve hatta 3 cm aşağıya iniyo...

Gün gelir cam durmazsa nolcak :)

bir çaresi var camlar kapanırken elini camın arasına koy ozaman camlar duruyo ve hatta 3 cm aşağıya iniyo... merak etme elin sıkışmıyo ben denedim istersen camı yarım açık bırak istersen 3 parmak açık kalsın...

arkadaşım hep böyle yaptıgı düşünsene 1 ay sonra soluğu serviste alırız sanırım :(

Geri