Cam üstü stop lambası nasıl sökülür ?

kenangokhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba resimde görünen yani arka cam üzerindeki stop lambası nasıl sökülür bilen varmı ?

[img=800x449]http://p1309.hizliresim.com/1f/r/syj6s.jpg[/img]

Ynt: Cam üstü stop lambası nasıl sökülür ?

çok emin olmamakla beraber geçmeli yani tırnaklı olduğunu düşünüyorum.

plastik bir spatula(sert olmalı) stop plastiği ile oturduğu kaporta parçası arasına sokulup kibarca kanırtılır ve dişlerin kurtulması sağlanır.

sebebini merak ettim. birde konu dışı ama antenle ilgili bilgi verirmisiniz orjinalmi, sonradan uygulamamı? nerde ne kadara yaptırdınız. çok hoşuma gitti doğrusu  greatt

ulas79 link' Alıntı:
plastik bir spatula(sert olmalı) stop plastiği ile oturduğu kaporta parçası arasına sokulup kibarca kanırtılır ve dişlerin kurtulması sağlanır.

Teşekkür ederim

firstemperor link' Alıntı:
sebebini merak ettim. birde konu dışı ama antenle ilgili bilgi verirmisiniz orjinalmi, sonradan uygulamamı? nerde ne kadara yaptırdınız. çok hoşuma gitti doğrusu  greatt

Sebebi karartma boyası uygulayacağım, anten kendi uygulamam. Testim devam ediyor, sorun yaşamazsam paylaşacağım

Karartmak için folyo kullanırsanız daha pratik olur. Lambanın kenarları ile kaporta arsında boşluk olduğu için rahatlıkla kesebilirsiniz...

Bence hic sokmeyin
Eminim sonrasinda su alacaktir.
Eskiden oyle bir kronik problem vardi.

kenangokhan link' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba resimde görünen yani arka cam üzerindeki stop lambası nasıl sökülür bilen varmı ?

[img=800x449]http://p1309.hizliresim.com/1f/r/syj6s.jpg[/img]
merhabalar ben söktüm tırnaklı çok dikkatli sökerseniz sorun yok kırmızı plastiğin hemen arkasında su kaçmasını önlemek için lastik var sökerken lastiği farkedemedim yaraladım daha sonra lastiği attım nalburdan soğuk slikon denilen ürünü etrafına sürdüm su kaçırma yapmadı sökerken geniş ağızlı tornavidayla plastiğin altından oynatarak çıkarmıştım biraz uğraştırmıştı ben kırmızı plastiği tam ortadan delerek içine kamera yerleştirdim

Aslında bende nasıl söküldüğünü merak ediyorumdum. Çok enteresan ama benimkininde içindeki ampullerden bir tanesi çalışmıyor.
Belki kendim değiştirelirim bie düşünmüştüm.

Geri