cam fitili

arastgeldi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar.yaklaşık 1 ay önce şöför tarafı camının fitili çok eskidiği için orjinaliyle serviste değiştirttim.fakat sorunum şu ki bu sefer de camı kaldırmak için düğmeye basılı tutup bıraktığımda cam kendiliğinden kalkıyor fakat tam kapanınca bi engel warmış gibi bi daha yarıya kadar açılıyor.ben de mecburen düğmeye aralıklarla basarak kapatmak zorunda kalıyorum.acaba bunu nasıl düzeltebilirim.çok sinir bozucu bişey ya.

Yeni takmiş olduğun fitil ya tam oturmamiş yada öncekine göre biraz ince benim başimada geldi ben arasina silecek lastiği sikiştirdim ama benimki çok eskimişti şimdi gayet güzel çalişiyor

cam fitiline baskı balata temizlemek için kullanılan würth marka spreyi kullan,spreyin yanında verilen ince pipeti ucuna tak ve camı tamamen indirdikten sonra fitilin heryerine yukardan aşağıya sık ,sorunun kalmayacak,tecrübe sabittir.

würth marka spreyi zaten serviste takıldıktan sonra sıkmışlardı captain81. ama yarın servise götürecem nasıl yaptılarsa düzeltsinler.
sempatic75 fitil orjinal gm (60 ytl para verdik:D) tam uyması gerekmez mi? çok sinir bozucu bişey ya:mad: camı kaldırıyorum sora bi daha kendiliğinden iniyor yarıya kadar

doğrudur dostum,bendede aynısı olmuştu ama seninki tam oturmamış olabilir,birde camın ayar vidaları falanda gevşemişse oda kasıyor olabilir,benim araçtata yarıya gelince cam geri iniyordu sprey sıkınca sorun kalmadı sonrada zamanla alıştı heralde şimdiye kadar sorun yok,canını sıkma yarın gidersin onların canını sıkarsın!

ewet ya yarın gidip hesap soracam:) cewaplar için teşekkürler captain 81 ve sempatic75 ;)

caminda zorlanma sıkışma olduğu zaman otamatik geriye gelir balata spreyi yağli vb yuzeyleri temizlemek icin kullanilir bence balata spreyi degilde gecen serviste gormustum fitillere slikonlu demislerdi yanlis hatirlamiyorsam öle bişey sıkmıyolardi fitil ya tam oturmadi yada yeni oldugundan fazla sıkı oldugundan cam sıkışiyor canini sıkma hallolur

arkadaşlar bu fitil yüzünden kafayı yemem yakındır.2 gün önce götürüp ayarlattım güya fitilden değil kriko dan kaynaklanıyormuş.kriko da boşluk mu azalmış öyle bişey dedi usta.ne yapmalıyım arkadaşlar?

Geri