cam filmine alternatif fikirler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arka koltukta oturan bebeklerin güneşten etkilenmemesi için piyasada çok satılan perdelerden aldım. (fotoğrafını ekledim)

fotoğraftaki perde aracın camına küçük geldiği gibi güneşle ilgili neredeyse hiçbir fayda sağlamadı, bütün güneş arabanın içerisinde...

güneşli havalarda seyahat ederken cama eski usul bez, giysi asmaya başladık...
bugün vakumlu askı aldım (fotoğrafını ekledim) arka camlara takacağım ve bu askılara bebekleri güneşten koruyacak bir malzeme takmam veya asmam gerekiyor.

malzemeyi cam boyutunda kesip askılara tutturacağım. sizce bu malzeme ne olabilir? hem kötü görünmeyecek hem de güneşi engelleyecek...

Ekli dosyalar

• 39152perde.webp
    39152perde.webp
    2.6 KB · Görüntüleme: 108
  • askı.webp
    askı.webp
    4.2 KB · Görüntüleme: 58
Galerimize gelen araçların bir çoğu cam karartma işlemiyle camları siyahlatılmış olarak geliyor.Bu uyggulama çok fazla olmasada güneşi kesiyor.Genelde lüks araçlarda kullanılan bu yöntem sıfır alınan araçların renkli cam ile sipariş edilmesi üzerine serviste camların sökülerek cam karartan firmalara gönderilmesi ile uygulanıyor.Malum orjinal renkli camlar çok fazla koyu renkli olmuyor.

Kullandığınız perde eski tip perde.Şimdiki araçlarda resimdeki makaralı tip perdeler değilde cam çerçevesine tamamen klipslerle takılan perdeler moda.Kullananlar genelde olumlu yorum yapıyor.Gerek dışarıdan görünmemesi gerekse güneşi kesmesi anlamında.Opel servislerinde o perdelerden var.Vectramı aldığım kişi taktırmıştı.Ama yorum yapmaya çekiniyorum çünkü arka koltukta oturup ne kadar faydalı olduğunu hiç denemedim ve söz konusu ufak bir bebek iken farazi yorum yapmak istemem.Fakat bir benzerini hepsiburada.com da gördüm.Araç aksesuarlarında aratırsanız bulursunuz.

attachment.php

Bu tür perdeler boyutları itibariyle bebekleri güneşten korumaz. En iyisi camı tamamen kaplayan bond tipi perdelerdir.

Bizim araçlarımızda ya orjinal perdeleri ya da karartmalı camlar olur.Fakat bu perdelerin dıştan görüntüsünü merak ettik.Eğer aracında bu perdelerden kullanan varsa dışardan aracının resmini çekip perdenin dışardan ve içerden nasıl durduğunu bize gösterebilirmi?

ben de corsa c için bu bod perdelerden kullanıyorum. arkada eşim ve oğlum oluyor sürekli. ama eşim şikayetçi. güneş almıyor ama dışarıyı da pek göstermiyor. bu yüzden çocuğu oyalamak da zorlaşıyor.

yok kemal bey bende aynı marka olanından kullanıyorum gri değil tamamen koyu siyah 2010' da hb den 100tl ye almıştım şimdi 133 tl olmuş ama ürün çok kaliteli 2 seneyi geçti hala yeni gibi duruyo arada bir çıkarıp tozu gitsin diye hava tutuyorum o kadar film olsaydı şimdiğe kadar rengi değişirdi diye düşünüyorum resim çekersem eklerim buraya

yok kemal bey bende aynı marka olanından kullanıyorum gri değil tamamen koyu siyah 2010' da hb den 100tl ye almıştım şimdi 133 tl olmuş ama ürün çok kaliteli 2 seneyi geçti hala yeni gibi duruyo arada bir çıkarıp tozu gitsin diye hava tutuyorum o kadar film olsaydı şimdiğe kadar rengi değişirdi diye düşünüyorum resim çekersem eklerim buraya

Bilgi için çok teşekkür ederim.

Geri