10 Eyl 2010 #1 tozluyurt Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Nis 2010 Mesajlar 329 Tepkime puanı 0 Puanları 0 aracıma cam fılmı yaptırdım ama arka cam da koselerı beyaz kaldı hep oyle oluyormus kotu gozukuyor baska yerde yaptırsam komple kaplayan yok mu ???
aracıma cam fılmı yaptırdım ama arka cam da koselerı beyaz kaldı hep oyle oluyormus kotu gozukuyor baska yerde yaptırsam komple kaplayan yok mu ???
10 Eyl 2010 #2 ozgur_dezen Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Mar 2008 Mesajlar 1,111 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 olsun yakin zamanda zaten polis cevirdiginde hepsi beyaz kalacak dert etmeyin
10 Eyl 2010 #3 DarkMagic Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2010 Mesajlar 3,625 Tepkime puanı 0 Puanları 0 İnşallah çevirmezler..
10 Eyl 2010 Konuyu Başlatan #4 tozluyurt Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Nis 2010 Mesajlar 329 Tepkime puanı 0 Puanları 0 1 numara ya sorun olmaz pek gunduz olmadıgı surece
11 Eyl 2010 #5 O onurgunal Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Kas 2009 Mesajlar 65 Tepkime puanı 0 Puanları 0 onun çözümü yok nerde yaptırırsan yaptır o iz kalır arada bir parmağınla üstünden geç birazı gider
11 Eyl 2010 #6 A apathetic Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2010 Mesajlar 415 Tepkime puanı 0 Puanları 0 cam filmi mazi oldu.lisedeki genç araba aşıklarının hayalindeki modifiye adımı diyede tanımlayabiliriz..
cam filmi mazi oldu.lisedeki genç araba aşıklarının hayalindeki modifiye adımı diyede tanımlayabiliriz..
11 Eyl 2010 #7 B berko Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eyl 2010 Mesajlar 51 Tepkime puanı 0 Puanları 0 cam filmi tarih oldu, yaşasın lazerle karatılmış camlar
11 Eyl 2010 #8 umiteb Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Ağu 2009 Mesajlar 437 Tepkime puanı 0 Puanları 0 tozluyurt' Alıntı: aracıma cam fılmı yaptırdım ama arka cam da koselerı beyaz kaldı hep oyle oluyormus kotu gozukuyor baska yerde yaptırsam komple kaplayan yok mu ??? Genişletmek için tıkla ... 1 yıl içinde 3 aracıma cam filmi yaptırdım hiç birinde arka camda köşeler beyaz kalmadı, bi fotosunu çekip koysana merak ettim neresiymiş tam olarak..
tozluyurt' Alıntı: aracıma cam fılmı yaptırdım ama arka cam da koselerı beyaz kaldı hep oyle oluyormus kotu gozukuyor baska yerde yaptırsam komple kaplayan yok mu ??? Genişletmek için tıkla ... 1 yıl içinde 3 aracıma cam filmi yaptırdım hiç birinde arka camda köşeler beyaz kalmadı, bi fotosunu çekip koysana merak ettim neresiymiş tam olarak..
11 Eyl 2010 #9 vel_x Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Eyl 2006 Mesajlar 140 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bende de var aynı ızler kapanmıyor merak edılecek bısey yok
11 Eyl 2010 #10 prefix Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2010 Mesajlar 285 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 vel_x' Alıntı: bende de var aynı ızler kapanmıyor merak edılecek bısey yok Genişletmek için tıkla ... bu arada arkadaşlar aracıma cam filmi yaptırmayı düşünüyorum tekrardan üstündekiler soldu çünkü.önerisi olan varsa yardımcı olabilirmi
vel_x' Alıntı: bende de var aynı ızler kapanmıyor merak edılecek bısey yok Genişletmek için tıkla ... bu arada arkadaşlar aracıma cam filmi yaptırmayı düşünüyorum tekrardan üstündekiler soldu çünkü.önerisi olan varsa yardımcı olabilirmi