cam filmi yada guvenlık fılmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
  1. merhaba.corsamın camlarına fılm cektırmek ıstıyorum.malıyetı hakkında ve detayları hakkında bılgısı olan varmı?yanıtlayanlara sımdıden tesekkurler..

amerikan filmi 250 ye yapıyolar dandikleri 100 ile 200 arası tanıdık usta varsa dandik filmi piyasada 20 milyona satıyolar .

eğer aracını satmayı düşünmüyorsan ve polisler sorun olmaz diyorsan kaliteli birşeyler yaptır derim.. güneşi almaması, çizilmezliği, solma durumu ve en önemliside garantisi çok + sağlıyor ki garantili olduğu için kabarma veya solma durumunda filminiz yenileniyor buda en önemli şeylerden biri güvenliğide cabası :) fiyat olarak Corsa_N in söylediği gibi 200-300 arası değişiyor

Seyrantepe'deki Gençler Oto Cam'ı tavsiye ederim.Camları teker teker söküp uygulama yapıyorlar, dolayısı ile köşelerden kalkma vs. yaşanmıyor...

Güvenlik filmi konusunda ufak bir araştırma yapmıştım.3M , konusunda en iyi marka, Araç başına 200 eur fiyat verdi.Düsünülebilir ama Trafik kesinlikle yasak diyor.Sonradan sorun yaşayabilirsin

ankarada class oto var... orda volkan usta amerikan filmi 100 ytl. normal filmi 50 ytl ye yapıyor...

arkadaslar bu filmlerin numaralari var
polisler bunun bir derecesine izin veriyorlar ondan koyusuna izin vermiyorlar
bu arada herkez ruhsata isletirsen birsey olmaz diyor ama ben arabayi alirken ustune basa basa sordum ruhsata isletebiliormuyuz diye ole birsey yok dediler bilgisi olan var mi

bende araca tse belgeli ürün takarsaniz polisler bişi diyemiyor diye bişi duymuştum bana brz saçma geldi. Polisler de bi acaip, fabrika çikişli koyu camlara izin veriolar ama sonradan yapılanlara izin vermiolar. Aslinda bütün polisler bişi diyor diyede bişi yok, polisin o anki ruh haline bagli. ayrıca önemli bir konuda aracin yıllık muayeneleri geldiğinde nasil olacak o iş?
ama dersenki benim araçta çocugum var güneşten rahatsiz oluyor ws ws gibi polis için kabul edilebilir ve hafifletici bahaneler bulursan yine polisin ruh haline göre bişey demeyebilir..

aracın içinin %70 i görünebilecek bi durumda eğer flim çektirirseniz herhangi bir sorun olmuyor tabi buda polise bağlı da bu standartlara uygun flimde söktürse kimse gidip mahkemelerde uğraşmaz ama bildiğim kadarıyla renkli camlara bişey demiyorlar ama o konuda da ruhsata işletmek gerekli mi renkli camları bişey bilmiyorum ama cam fliminin kesinlikle ruhsata işlenmediğini biliyorum

benim arabanın camları üzerinde zaten %70 görünebilirlik yazıyo ki, yani şeffaf cam filmi atmam lazım :) yaw şu mevzuya trafik bi standart getirse de gidip yaptırsam şu cam filmini, çok istiyorum ama polisle uğraşmakta istemiyorum.

Geri