Dün sabaha karşı 03 00 sularında istanbul sahilyolu yedikule gaz istasyonları mevkiinde yapılan trafik kontrolüne sislerim acık bi şekilde yakalandım.. Memur evrakları kontrol ettikten sonra cam filminden ötürü ceza kesmesi gerektiğini söyledi... bu sırada polis aracının yakınında bi kaç araç sahibi ile beraber bekleyen ben, ısrarla 20-30 kagıda işi bağlamaya çalışıyodum fakat memur da ısrarla ve yükses sesle şaşırmış gibi görünerek beni tersliyodu... Memur şaşkın ben şaşkın birbirimize bakarken diger bi memur yanımdaki sivil kıyafetli zat-ı muhterem in yanına gelip '' müdürüm aracta cam filmi uygulaması var" dediginde bende film koptu tabi
....
Akabinde bana 108 ytl lik ceza kesildi... Fakat muhterem(!) müdür bey ısrarla cam filmimin sökülüp sökülmedigini soruyodu... Onlar da muhterem(!) müdür bey e merkezden yapılan sorgulama doğrultusunda ilk ihtarım olduğu için sadece ceza kesebildiklerini , ikinci iihtarda cam filmini sökebildiklerini acıkladılar... burdan cıkarılacak sonuclar..
- aracınızdaki cam filmi için ilk uyarıda sökmeye kalkan memura durumu belirtip izin vermeyin...
- eger emniyet müdürü etrafta ise işi bağlamaya çalışmayın

Akabinde bana 108 ytl lik ceza kesildi... Fakat muhterem(!) müdür bey ısrarla cam filmimin sökülüp sökülmedigini soruyodu... Onlar da muhterem(!) müdür bey e merkezden yapılan sorgulama doğrultusunda ilk ihtarım olduğu için sadece ceza kesebildiklerini , ikinci iihtarda cam filmini sökebildiklerini acıkladılar... burdan cıkarılacak sonuclar..
- aracınızdaki cam filmi için ilk uyarıda sökmeye kalkan memura durumu belirtip izin vermeyin...
- eger emniyet müdürü etrafta ise işi bağlamaya çalışmayın

Son düzenleme: