Cam buhulanması.

franzferdinand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar oncelikle yanlıs yere baslık actiysam özür dilerim.Bir sorum olacaktı az once aracımla dışarı cıktım kontağı çevirdikten 4-5 saniye sonra aniden 6 camım birden inanılmaz derecede buhu yapti ve işlek bir trafik oldugu için duramadım inanın cok zor anlar yaşadım ve bu durum bana hiç de normal gelmedi sizce bu bir sorunmudur yardımcı olurmusunuzun teşekkürler.

Arkadaşlar oncelikle yanlıs yere baslık actiysam özür dilerim.Bir sorum olacaktı az once aracımla dışarı cıktım kontağı çevirdikten 4-5 saniye sonra aniden 6 camım birden inanılmaz derecede buhu yapti ve işlek bir trafik oldugu için duramadım inanın cok zor anlar yaşadım ve bu durum bana hiç de normal gelmedi sizce bu bir sorunmudur yardımcı olurmusunuzun teşekkürler.

bugünlerde gündüzle gece arasında sıcaklık farkı var,bu nedenle sis oluşmakta dışarda..arabanın içindede buna benzer bir durum olduysa kısa sürede buğu olur..normalde bu kadar kısa sürede buğu olmaz..

klimayı soğuk açın 10 sn içinde kaybolur camlardaki buğu..

bugünlerde gündüzle gece arasında sıcaklık farkı var,bu nedenle sis oluşmakta dışarda..arabanın içindede buna benzer bir durum olduysa kısa sürede buğu olur..normalde bu kadar kısa sürede buğu olmaz..

klimayı soğuk açın 10 sn içinde kaybolur camlardaki buğu..

katılıyorum.

spreyi var cama sıkıp güzelce siliyorsun hiç buhar olmuyor

Polen filtresi değişim zamanı gelincede buğulanma yapıyor.Polen filtresini de vesile ile kontrol edin..

Hava sirkülasyon mekanizması aktif takılı kaldıysa sorun arzedebilir, ben benim araçta bundan şüpheleniyorum. Torpidoyu söküp bakacağım...

Polen filitresine ilave olarak, LPG kullanmıyorum ama bu mevsimde LPG depolarının üzerindeki buharlaşma neticesi bagajda ıslanmanın çok olduğunu duyuyorum. Bagaj halısı, paspaslardaki nem de buharlaşmaya neden olur.

hava sırkulasyon butonu eger ıcerdekı havayı dolandırıyorsa ıc bugulanması normaldır bu butonu kontrol et

arabam 2009 model 3500km de polen filtresinde sorun olabilirmi sizce?aracı 3 kişi kullanıyor ailede her oturdugumda kontrol ederim düğmelerimi herşey de kapaliydi sprey işini düşenecem gibi gercekten kaza gecirmemem şanstı tekrarlarsa napicam bilmiyorum cevaplariniz için teşekkür ederim.

Geri